KÖYDE RUHSATSIZ SİLAH ELE GEÇİRİLDİ

Okuduğunuz haber
3 DERNEĞE 190 BİN TL DESTEK

“DEVLET BABALIĞINI GÖSTERMEK ZORUNDA”

Anasayfa   /    Siyaset    /    3 DERNEĞE 190 BİN TL DESTEK

3 DERNEĞE 190 BİN TL DESTEK

AK Parti Çorum Milletvekili ve MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan, Çorum’da 3 derneğe 190 bin TL destek sağlandığını açıkladı.

SİYASET      18 Kasim 2020 - 13:13     0

3 DERNEĞE 190 BİN TL DESTEK

 

 

Ceylan, 2020 yılı içerisinde başvuru yapan derneklerden kasım ayı içerinde üç derneğin projesi kabul edildiğini belirtti.

Derneklerle protokollerin imzalanmasıyla birlikte 190 bin TL destek projelerinin uygulanmasına başlanacağını anlatan Milletvekili Ceylan, Projesi kabul edilen derneklerin Özel Eğitime Muhtaç Spastik Zihinsel Engelli Çocukları Koruma DerneğiÇorum Basketbol Akademi Gençlik ve Spor Kulübü Derneği ve Kader Kanserle Sağlıklı Yaşam Derneği olduğunu bildirdi.

Derneklere sağlanacak desteklerin kullanılacağı proje ve amaçlar hakkında da bilgiler veren Milletvekili Ceylan, Özel Eğitime Muhtaç Spastik Zihinsel Engelli Çocukları Koruma Derneği’nin proje kapsamında engelli çocuklar ve ailelerine ilgi çekmek, hipoterapi ve yapılacak diğer sosyal etkinliklerle engelli çocuklar ve yetişkinler ile ailelerinin yaşam kalitesini artırabilmeyi amaçladığını kaydetti.

Çorum Basketbol Akademi Gençlik ve Spor Kulübü Derneği’nin de proje kapsamında engelli ve engelsiz bireylere aileleriyle birlikte basketbol eğitimi verileceğini anlatan Milletvekili Ceylan, “Proje kapsamında madde kullanımının önüne geçmek, basketbol sporunun gelişimine katkı sağlamak, sporla birlikte bireylerin yaşam standartlarını arttırmak ve pandemi sürecinin sporcular üzerindeki olumsuz etkilerini en aza indirmek hedeflenmiştir” dedi.

Ceylan, Kader Kanserle Sağlıklı Yaşam Derneği’nde de proje kapsamında kanser hastalarının bilinçlendirilmesi, kanser hastalığıyla birlikte ortaya çıkan psikolojik bunalımları ortadan kaldırması kanserle ilgili farkındalık sağlanmasının hedeflendiğini ifade etti.

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ