7 ton kaçak içki ele geçirildi

Okuduğunuz haber
ACİL ÇAĞRI MERKEZİ'NDEN DUYARLI OLUN ÇAĞRISI

Koronavirüs denetimleri sürüyor

Anasayfa   /    SAĞLIK    /    Acil Çağrı Merkezi'nden duyarlı olun çağrısı

Acil Çağrı Merkezi'nden duyarlı olun çağrısı

Çorum Valiliği 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürlüğü, sağlık, itfaiye, jandarma, orman birimleri ile aktif olarak faaliyete başladı.

SAĞLIK      04 Mart 2021 - 11:50     0

Acil Çağrı Merkezi'nden duyarlı olun çağrısı

 

AFAD ve emniyet birimlerinin ise önümüzdeki hafta devreye alınacağı belirtildi.

27.01.2021-03.03.2021 tarihli kuruma gelen toplam çağrı sayısı 3 bin169 olup kurumlara yönlendirilen çağrı sayısı 23bin 195, elenen çağrı sayısı ise 15 bin 974 olduğu öğrenildi.

Elenen çağrılar ile diğer kurumların iş yükünü azaltarak filtreleme yapıldığı, asılsız çağrı sayısı 34 bin 041 (oran% 87) , asıllı çağrı sayısı 5 bin 128 (oran %13) olarak belirlendiği açıklandı.

Yapılan açıklamada, “Acil Çağrı Merkezine gelen toplam çağrılardan 3 bin 740’ı simkartsız telefon vasıtası ile gelen çağrılardır. Bu hal gerçekten ihtiyacı olan kişilerin arama yapmasını geciktirmektedir. Bu konuda vatandaşlarımızın daha duyarlı olmasını, gereksiz arama yapmamalarını istirham etmekteyiz. Çünkü o anda 112’ye ulaşmak isteyen bir vatandaşımızın hakkını ihlal edebileceğimizi hatırdan çıkarmayalım. Unutmayınız, sadece bu üç rakam (112) Hayat Kurtarır” ifadelerine yer verildi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ