İddia: Bütün iller 'büyükşehir' olacak

Okuduğunuz haber
AGAH KARAPIÇAK BOĞAZKALE'Yİ ZİYARET ETTİ

İddia: Gelecek partisi il başkanı Külcü görevden alınacak

Anasayfa   /    Siyaset    /    Agah Karapıçak Boğazkale'yi ziyaret etti

Agah Karapıçak Boğazkale'yi ziyaret etti

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Agah Karapıçak, Boğazkale Belediye Başkanı Mesut Ocaklı’yı makamında ziyaret etti.

SİYASET      23 Nisan 2021 - 14:10     0

Agah Karapıçak Boğazkale'yi ziyaret etti

 


Karapıçak’a ziyareti sırasında Merkez İlçe Başkanı Reşit Büzkaya ve yönetim kurulu üyeleri eşlik etti.
Belediye Başkanı Mesut Ocaklı ve İl Genel Meclis Üyesi Sadık Aşık’ın katılımı ile bir süre sohbet ve gündeme dair konularda istişarelerde bulunuldu.
Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Belediye Başkanı Mesut Ocaklı, yapılan projeler hakkında bilgi vererek, projeleri yerinde görmek için MHP heyeti Boğazkale İlçesi’ni gezdi.
Ziyareti değerlendiren Milliyetçi Hareket Partisi Agah Karapıçak, “Belediye Başkanımız Mesut Ocaklı, MHP İl Genel Meclisi Üyesi Sadık Aşık ile birlikte Milliyetçi Hareketin Üretken Belediyecilik anlayışı ile sahaya konulan hizmetlerin bir kısmını yerinde inceledik” dedi.
Daha sonra ihtiyaç sahibi vatandaşlara dağıtılacak iftar yemeklerin hazırlandığı mekanı ziyaret eden Karapıçak, “Belediye Başkanlığımız Öncülüğünde günlük 150 vatandaşımıza dağıtımı yapılan iftarlık yemekleri inceleyerek vatandaşlarımız için yapılan hazırlıklara katılım sağladık” diye konuştu.
Yapılan güzel hizmetlerden dolayı Belediye Başkanı Mesut Ocaklı’ya teşekkür eden Karapıçak, tüm çalışma ekibine teşekkür ederek, “Rabb'im hepsinden razı olsun, emekleri zayi etmesin inşallah” şeklinde konuştu.
Ziyaretin sonunda Belediye Başkanı Ocaklı, İl Başkanı, İlçe Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyelerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek memnuniyetini dile getirdi.
 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ