KORONA VİRÜS HARİTASINDA YEŞİL GÖRÜNDÜ

Okuduğunuz haber
AHLATCI, 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜNÜ KUTLADI

KEDİYE ARABA ÇARPMIŞ

Anasayfa   /    Gündem    /    AHLATCI, 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜNÜ KUTLADI

AHLATCI, 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜNÜ KUTLADI

AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

GÜNDEM      07 Ocak 2021 - 15:09     0

AHLATCI, 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜNÜ KUTLADI

 

Ahlatcı mesajında, “Gece gündüz çalışan, demokrasinin yanında saf tutan, millet için yazan, emek veren tüm basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutlarım”dedi.

“Gücünü kamuoyu desteğinden alan, halkın haber alma hakkının kullanılmasını sağlayan basın, önemli ve etkin bir denetim organı olma konumuyla, demokrasinin temel unsurlarından biridir” diyen Ahlatcı, “Gazetecilik mesleğini ifa eden değerli basın mensupları sorumluluk duygusu içinde toplumumuzu gelişen olaylar karşısında aydınlatırken diğer taraftan da vatandaşımızın talep ve beklentilerini yansıtarak önemli bir kamu görevini yerine getirmektedir.

Kamuoyunun aydınlatılması ve bilgilendirilmesi doğrultusunda, her şartta görevleri peşinde koşan, gazetecilik mesleğinin zor şartlarına rağmen mesai kavramı gözetmeksizin hizmet eden, ilkeli ve dürüst gazeteciliği kendine ilke/şiar edinmiş değerli basın mensuplarımıza mesleklerinde başarılar ve esenlikler diliyorum” ifadelerine yer verdi.

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ