‘ASGARİ ÜCRET DEĞİL SEFALET ÜCRETİ’

Okuduğunuz haber
AHLATCI’NIN KOLTUĞU TEHLİKEDE Mİ?

ŞAHİNER’DEN YILBAŞI ÖNCESİ PERSONELİNE AVANS

Anasayfa   /    Siyaset    /    AHLATCI’NIN KOLTUĞU TEHLİKEDE Mİ?

AHLATCI’NIN KOLTUĞU TEHLİKEDE Mİ?

Çorum AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatcı’nın karşısına İl Kongresinde  aday çıkacağı ileri sürüldü.

SİYASET      28 Aralik 2020 - 17:54     0

AHLATCI’NIN KOLTUĞU TEHLİKEDE Mİ?

 

 

Çorum Eski Belediye Başkan Yardımcılarından Selim Seven, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “AK Parti Çorum İl Başkanlığı için reisin kriterlerine uygun, insanların taleplerini sallamayan, bir aday hazırlanıyormuş” dedi.

Selim Seven’in bu paylaşımından sonra RotaÇorum’un yaptığı araştırmalar sonucunda böyle bir adayın var olduğunu teyt ettirdik.

Yine, Yusuf Ahlatcı’nın koltuğunun yerine aday olacak siyasetçinin  AK Parti Genel Merkezi’nde görüşmeler yaptığı öğrenirken. Genel merkezin

Yusuf Ahlatcı’nın yerine Çorum AK Parti il başkanlığına kimi aday göstereceği merak konusu oldu. 

BİZ BİLİYORUZ

RotaÇorum olarak yaptığımız araştırmalar sonunda Yusuf Ahlatcı’ya rakip olarak AK Parti İl başkanlığına aday olan ismi öğrendik ve birkaç yere teyt ettirdik. Ancak, kaynağımıza verdiğimiz söz nedeniyle bu ismi şimdilik açıklayamadığımızı belirtmek isteriz.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ