Çorum'da hafta sonu sokağa çıkma yasağı var

Okuduğunuz haber
AHLATCI, OTİZM FARKINDALIK GÜNÜNDE OTİZME DİKKAT ÇEKTİ. 

Cahit Bağcı, Azerbaycan Büyükelçiliğine atandı

Anasayfa   /    Gündem    /    Ahlatcı, Otizm Farkındalık Gününde Otizme Dikkat Çekti. 

Ahlatcı, Otizm Farkındalık Gününde Otizme Dikkat Çekti. 

  "2 Nisan Otizm Farkındalık Günü" nedeniyle AK Parti Çorum İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, Çorum Otizm Gönüllüleri Derneğine ziyarette bulunarak,  Otizm´e dikkat çekti.

GÜNDEM      02 Nisan 2021 - 16:15     0

Ahlatcı, Otizm Farkındalık Gününde Otizme Dikkat Çekti. 


   
Ziyarete, İl Sosyal Politikalar Başkanı Kadriye Taşdemir, İl Çevre-Şehir ve Kültür Başkanı İlknur Göktepe, İl Sekreteri Elif Tekeli, Yönetim Kurulu Üyesi İlayda Nur Bodur, İl Kadın Kolları Başkanı Meryem Demir ve İl Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Fatih Temur katıldı.
Otizm hastalığında erken teşhisin önemine ve farkındalığa dikkat çekilen ziyarette, Dernek Başkanı Emine Çelen, derneklerinin beş yıldır faaliyette olduğunu ve amaçlarının otizmli çocukların eğitimine katkı sağlamak olduğunu ifade etti.
Otizmli bir çocuğun annesi olmanın zorluklarından bahseden Çelen,” derneğimizin kurulmasında ve Mavi Umutlar Kadın Üretim Kooperatifinin açılmasındaki projelerimize vermiş olduğunuz desteklerden dolayı teşekkür ederim” Dedi.
İl Başkanı Ahlatcı ise " Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere Mavi Umutlara, Engelli yavrularımıza destek olmak bizim önceliğimizdir"  Otizm bir engel değil farkındalıktır! Bu kadar sık rastlanan bir sendromun, ne olduğu hakkında bilgi sahibi olmanın önemine dikkati çeken Ahlatcı, otizmli bir bireyle karşılaştığımızda ona nasıl davranacağımızı ve onun davranışlarını nasıl okuyacağımızı hepimizin öğrenmesi gerekiyor. Eğer bu donanıma sahip olursak otizmli çocukları olan ailelerle yakın temas hâlinde olduğumuzda dayanışma becerimiz de kuvvetlenecektir" diye konuştu.
 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ