ZANAATKARLAR’DAN ASFALT TEŞEKKÜRÜ

Okuduğunuz haber
AHMET ÖLÇER İL TEMSİLCİSİ OLDU

CİNSEL İSTİSMAR SONRASI TARİKATTAN AYRILDILAR

Anasayfa   /    Eğitim    /    AHMET ÖLÇER İL TEMSİLCİSİ OLDU

AHMET ÖLÇER İL TEMSİLCİSİ OLDU

Genel Merkezi Ankara’da olan Türk Psikolojik Danışma ve Rehberliği Derneği’nin Çorum İl Temsilciliği kuruldu. Derneğin İl Temsilciliğine ise Psikolojik Danışman Ahmet Ölçer atandı.

EĞİTİM      03 Eylül 2020 - 15:38     0

AHMET ÖLÇER İL TEMSİLCİSİ OLDU

 

 

Derneğin 1989 yılında kurulduğunu, Türkiye genelinde 60'ın üzerinde teşkilatı ve 13 binin üzerinde üyesi bulunduğunu söyleyen Türk Psikolojik Danışma ve Rehberliği Derneği İl Temsilcisi Ahmet Ölçer, derneğin amacının psikolojik danışma ve rehberlik alanında çalışanlar arasında birlik, beraberlik ve mesleki dayanışma sağlayarak psikolojik danışma ve rehberlik biliminin ve mesleğinin ülkemizde gelişmesini sağlamak olduğunu söyledi.

Psikolojik danışma ve rehberlik alanında çalışanların sosyal, bilimsel, mesleki ve kültürel yönden gelişmelerine yardım etmek, mesleğin üyelerinin haklarını korumak ve savunmak amaçlarına yönelik olarak çalışmalar yürüten Türk Psikolojik Danışma ve Rehberlik Derneği'nin Çorum Temsilciliğinin Yönetim Kurulu ise şu isimlerden oluşuyor: “Ahmet Ölçer, Ayşe Can, Ahmet Gümüş, Banu Özdil Yücel ve Gökhan Turgut.”

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ