AZAK: ASİSTAN DOKTORLAR ŞEHİR DIŞINA GİTMEYECEK

Okuduğunuz haber
AK PARTİ KONGRESİ YARIN: TEK ADAY AHLATCI

ÇERKEZOĞLU: İŞÇİLERİ AÇLIĞA MAHKÛM ETTİLER

Anasayfa   /    Siyaset    /    AK PARTİ KONGRESİ YARIN: TEK ADAY AHLATCI

AK PARTİ KONGRESİ YARIN: TEK ADAY AHLATCI

AK Parti 7. Olağan Çorum İl Kongresi, yarın (19 Ocak Salı )Ticaret ve Sanayi Odası Fuar Kompleksi’nde saat 11.00’de gerçekleştirilecek.

SİYASET      18 Ocak 2021 - 16:01     0

AK PARTİ KONGRESİ YARIN: TEK ADAY AHLATCI

 

 

AK Parti Çorum İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, 7. Olağan Çorum İl Kongresine tek aday olarak çıkacak.

Pandemi sürecinden dolayı kongrelere katılamayan Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ise kongrede video konferans sistemiyle vatandaşlara seslenecek.

AK Parti 7. Olağan Çorum İl Kongresi’ne, AKP Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal’ın katılması, Kongrenin Divan Başkanlığını’nın ise AK Parti Kırşehir Milletvekili ve Çorum İl Koordinatörü Mustafa Kendirli’nin yapması bekleniyor.

Kongrede oy kullanacak delege sayısı 600 iken, Disiplin Kurulu’na 3 asil 2 yedek toplam 5 kişi, Demokrasi ve Hakem Kurulu’na 5 asil 5 yedek toplam 10 kişi, Büyük Kongre Delegesi olarak 9 kişi, İl Yönetimi’ne ise 40 asil 20 yedek olmak üzere toplam 60 kişi seçilecek

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ