Şahiner: Uzaya bir YOzgatlı giderse hiç şaşırmam

Okuduğunuz haber
AK PARTİ YOZGAT İLÇE BAŞKANI: ÇORUMLU KARDEŞLERİMİZ HER ŞEYE LAYIKTIR

Çiftçi'den Yeşilay Haftası Mesajı

Anasayfa   /    Siyaset    /    AK Parti Yozgat İlçe başkanı: Çorumlu kardeşlerimiz her şeye layıktır

AK Parti Yozgat İlçe başkanı: Çorumlu kardeşlerimiz her şeye layıktır

AK Parti Yozgat Merkez İlçe başkanı Kürşad Kılıç, Çorum havaalanı ile ilgili yaptığı paylaşıma açıklık getirdi.

SİYASET      01 Mart 2021 - 14:33     0

AK Parti Yozgat İlçe başkanı: Çorumlu kardeşlerimiz her şeye layıktır

 

 

RotaÇorum’a konuşan Kürşat Kılıç, ,“Çorum havaalanının pistinin uzunluğu bizim yeni yapılan havaalanı pistinden 100 metre uzunmuş arkadaşlar” cümlesini neden kullandığını açıkladı.

Çorum’da Yozgat havaalanı kıyaslaması yapılırken Yozgat’ta da Çorum’a yeni yapılan stadyum kıyaslaması yapıldığını belirten Kılıç, Yozgat’ın AK Partili siyasetçilerinde bu konuda Yozgatlılar tarafından eleştirildiği bu eleştirilere karşın kendisinin de Yozgat’a da havaalanı yapıldığını Çorum’a daha uzunu yapılacağı şeklinde ki paylaşımını stat konusuna takılmamaları maksadıyla ironi yaptığını söyledi.

Kürşat Kılıç, kesinlikle bu cümleleri alay konusu olarak kullanmadığını belirterek, “Çorum bizim komşu kentimizdir. Bize yapılan her şeye Çorumlu kardeşlerimiz de layıktır. İki kent arasında tartışmalara neden olabilecek polemikler hem Çorumlu kardeşlerimize hem de biz Yozgatlılara zarar verir. Çorum ve Yozgat’ı birbirlerine rakip olarak değerlendirmek çok yanlış olur.

Takdir edersiniz ki, Yozgat 20 yıl öncesine kadar devletten hiç yatırım almadı. 60 yılda Yozgat’a yapılan sadece bira fabrikasıdır. Birçok Yozgatlı, kendi illerinde olmayan ihtiyaçlarını Çorum’dan karşılamaktadır. Bir ayağımız Çorum’da dır. Çorum ve Yozgat iki kardeş kentimiz her şeyin en güzeline layıktır. Sizlerin aracılığı ile sevgili Çorumlu kardeşlerimize saygı ve selamlarımı sunuyorum. İki kentin arasını açmaya kalkmayanlara itibar etmedik, etmeyiz de” dedi.

KILIÇ: BEN DE ASLEN ÇORUMLUYUM

Yozgat AK Parti Merkez İlçe başkanı Kürşat Kılıç, kendisini de Çorumlu bir ailenin çocuğu olduğunu kaydederek, “Ailem Çorum’un Sungurlu İlçesinden Yozgat’a gelmedir. Yozgat, Çorum kardeşliğini benden daha iyi temsil edecek olabilir mi?. Tekrardan bütün Çorumlu hemşehrilerimize sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Birlik olur isek, çok şey başarmış olacağız”dedi.

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ