ARAÇ MUAYENE ÜCRETLERİNE ZAM GELDİ

Okuduğunuz haber
ASLIHAN DAL’IN BOĞULARAK ÖLDÜRÜLMESİNİ PROTESTO ETTİLER

ÇORUM' UN GÜLÜNE SAHİP ÇIKTILAR

Anasayfa   /    Gündem    /    ASLIHAN DAL’IN BOĞULARAK ÖLDÜRÜLMESİNİ PROTESTO ETTİLER

ASLIHAN DAL’IN BOĞULARAK ÖLDÜRÜLMESİNİ PROTESTO ETTİLER

-Çorum Kadın Meclisleri dün gece imam nikahlı  eşi tarafından boğazlanarak öldürülen Aslıhan Dal’ın öldürülmesini Dal’ın yaşadığı evin önünde protesto ettiler.

GÜNDEM      04 Ocak 2021 - 20:33     0

ASLIHAN DAL’IN BOĞULARAK ÖLDÜRÜLMESİNİ PROTESTO ETTİLER

 

Kadın Cinayetlerini Durduracağız’ Kadın Meclisleri, tartıştığı dini nikahlı eşi tarafından dün gece öldürülen Aslıhan Dal’ın ikamet ettiği binanın önünde basın açıklaması düzenledi.

Saat 17.30'da öldürülen Aslıhan Dal'ın Aksaray 1.Caddesi üzerinde bulunan evinin önünde bir araya gelen ‘Kadın Cinayetlerini Durduracağız’ Kadın Meclisleri üyeleri yaptıkları basın açıklaması ile kadın cinayetlerini kınadılar.

NE OLMUŞTU?

Çorum merkez Kale mahallesinde  gece meydana gelen olayda Polat Hatal (31) dini nikahlı eşini öldürdü.

Dün akşam saatlerinde Kale mahallesi Aksaray Caddesinde meydana gelen olayda, çiftin komşularının anlatıma göre çiftin evlerinde yaşanan sözlü tartışmanın ardından Polat Hatal dini nihahlı karısı Aslıhan Dal’ı (29)boğarak öldürdü.

Daha sonra komşularının polisi aramasından sonra olay yerine gelen sağlık ekipleri Aslıhan Dal’ın boğulma suretiyle hayatını kaybettiğini belirledi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ