Okuduğunuz haber
BAŞARANHINCAL’A TEŞEKKÜR ZİYARETİ

 AHMET SAMSUNLU VEFAT ETTİ

Anasayfa   /    Ekonomi    /    BAŞARANHINCAL’A TEŞEKKÜR ZİYARETİ

BAŞARANHINCAL’A TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Çorum Toprak Sanayicileri Kooperatifi Başkanı Önder Kartal ve Yönetim Kurulu Üyeleri Mahmut Öztemiz ve Yüksel Duran, Çorum TSO Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Başaranhıncal’ı ziyaret etti.

EKONOMİ      02 Kasim 2020 - 20:44     0

BAŞARANHINCAL’A TEŞEKKÜR ZİYARETİ

 

 

Ziyarette, geçtiğimiz Eylül ayında gerçekleştirilen genel kurulda Toprak Sanayicileri Kooperatifi Başkanlığı’na seçilen Önder Kartal ile Yönetim Kurulu Üyeleri Mahmut Öztemiz ve Yüksel Duran, 16 yıl Çorum Toprak Sanayicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanlığı yapan Çorum TSO Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Başaranhıncal’a, görevi süresince toprak sanayi sektörüne katkıları ve özverili çalışmaları nedeniyle teşekkür ederek plaket ve hediye takdim ettiler.

Çorum TSO Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Başaranhıncal, Çorum’un sanayileşmedeki yapı taşı olan toprak sanayi sektörüne başkanlığı süresince hizmet vermekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve yeni yönetime görevlerinde başarılar diledi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ