‘BORÇ YAPILANDIRMA’ YASASI YÜRÜRLÜĞE GİRDİ

Okuduğunuz haber
BAŞARILI BÜROKRAT GÖREVE BAŞLIYOR

KIZILAY BAĞIŞÇILARA TEŞEKKÜR ETTİ

Anasayfa   /    Gündem    /    BAŞARILI BÜROKRAT GÖREVE BAŞLIYOR

BAŞARILI BÜROKRAT GÖREVE BAŞLIYOR

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’nde müdür yardımcısı olarak görev yapan ve görev yaptığı süre içerisinde başarılı çalışmalarıyla Çorum kamuoyunun taktirini kazanan Levent Tuzcu’nun İŞKUR Müdürü olması Çorumlular tarafından memnuniyetle karşılandı.

GÜNDEM      17 Kasim 2020 - 10:21     0

BAŞARILI BÜROKRAT GÖREVE BAŞLIYOR

 

 

Levent Tuzcu’un   görevden alınan İŞKUR Müdürü Ali Şahan’dan bugün görevi devralması bekleniyor.

LEVENT TUZCU KİMDİR?

Levent Tuzcu, 1976 yılında Çorum’da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Çorum’da tamamladı.

1997 yılında Ondokuz Mayıs Üniversitesi Beden Eğitimi Öğretmenliği Bölümü’nden mezun olarak memuriyet hayatına adım attı. Oğuzlar ilçesinde öğretmenlik ve çeşitli okullarda idarecilik yapan Levent Tuzcu, 2017-2018 yılları arasında  Oğuzlar  İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yaptı.

2018 yılında Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdür Yardımcısı olan Tuzcu, bir süre İl Müdürlüğü’ne vekâlet etti. İŞKUR İl Müdürü olarak görevlendirilen Tuzcu, evli ve üç çocuk babası.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ