KANMIŞ, SUNGURLU SAĞLIK KOMPLEKSİNİ SORDU

Okuduğunuz haber
“BEKLEDİĞİ SENSİN, EĞİTİM YARIM KALMASIN”

EĞİTİM-SEN: ÇORUM’DA 5 OKULDA KORONAVİRÜS BELİRLENDİ

Anasayfa   /    Eğitim    /    “BEKLEDİĞİ SENSİN, EĞİTİM YARIM KALMASIN”

“BEKLEDİĞİ SENSİN, EĞİTİM YARIM KALMASIN”

Cumhuriyet Halk Partisi Çorum İl ve Merkez İlçe Başkanlığı, okulların online sisteme geçişiyle birlikte evinde bilgisayarı olmayan öğrencilerin eğitimine destek olmak amacıyla anlamlı bir projeye önderlik ediyor.

EĞİTİM      22 Eylül 2020 - 16:36     0

“BEKLEDİĞİ SENSİN, EĞİTİM YARIM KALMASIN”

 

 

CHP İl ve Merkez İlçe Başkanlığı, online eğitim için malzeme gereksinimi olan çocuklarla bu ihtiyacı karşılayacak gönüllüleri buluşturuyor.

CHP, çalışır durumdaki kullanılmayan masaüstü ve dizüstü bilgisayar, tablet, televizyon ya da monitör gibi cihazları olan destekçilerden bu malzemeleri topluyor ve derslere katılımları için öğrencilere ulaştırıyor.

Kampanyaya destek olmak isteyenler CHP İl Başkanı Mehmet Tahtasız’ın 0532 234 33 39, Merkez İlçe Başkanı Ulaş Tokgöz’ün 0532 475 94 83 nolu telefonlarını arayarak bilgi alabilecek.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ