Ahlatcı, Otizm Farkındalık Gününde Otizme Dikkat Çekti. 

Okuduğunuz haber
CAHİT BAĞCI, AZERBAYCAN BÜYÜKELÇİLİĞİNE ATANDI
Anasayfa   /    Gündem    /    Cahit Bağcı, Azerbaycan Büyükelçiliğine atandı

Cahit Bağcı, Azerbaycan Büyükelçiliğine atandı

-23.,24.ve 25. dönem AK Parti Çorum Milletvekili Cahit Bağcı, Azerbaycan Büyükelçisi olarak atandı. Yeni atama kararları Resmî Gazete’de yayınlandı. 

GÜNDEM      03 Nisan 2021 - 10:59     0

Cahit Bağcı, Azerbaycan Büyükelçiliğine atandı

 


Yayınlanan atama kararlarına göre Azerbaycan Büyükelçisi Erkan Özoral merkez alınırken yerine Cahit Bağcı getirildi. 
Bağcı, bu karar sonrası Twitter hesabından teşekkür mesajı paylaştı. Mesajında, ‘Sayın Cumhurbaşkanımızın tensipleri ile Türkiye Maarif Vakfı Mütevelli Heyeti Daimi Üyeliği görevinden dost ve kardeş ülke Azerbaycan’ın başkenti Bakü’ye Büyükelçi olarak atandım. Bizi bu onurlu ve şerefli görevlere layık gören Sayın Cumhurbaşkanımıza şükranlarımı arz ederim. Destekleri için Dışişleri Bakanımız sayın Mevlüt Çavuşoğlu ‘na çok teşekkür ederim. Köklü dostluk ve kardeşlik ruhuyla ve aşk ile bir işci arı gibi çalışacağız" dedi. 
CAHİT BAĞCI KİMDİR?
25 Haziran 1964'te Çorum’un Osmancık ilçesinde doğdu. Baba adı Ömer, anne adı Fatma'dır. Orta Doğu Teknik Üniversitesi Sosyoloji Bölümünü bitirdikten sonra yüksek lisansını ODTÜ Sosyoloji Bölümünde, Doktorasını İngiltere'de Manchester Üniversitesinde tamamladı.
23., 24. ve 25. Dönem Ak Parti Çorum Milletvekiliği yaptı.
Bir süre Ak Parti Ekonomi İşlerinden Sorumlu Başkan yardımcısı olarak da görev yapan Cahit Bağcı, 2016 yılında Maarif Vakfı yönetim kurulu üyeliğine seçildi. İyi derecede İngilizce, orta derecede Almanca ve Arapça bilmektedir, evli ve 3 çocuk babasıdır.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ