ALİ ATAN KALP KRİZİ GEÇİRDİ

Okuduğunuz haber
ÇENESİZ, SERAMİK SEKTÖRÜNÜ TANITTI

KORONA VİRÜS HARİTASINDA YEŞİL GÖRÜNDÜ

Anasayfa   /    Ekonomi    /    ÇENESİZ, SERAMİK SEKTÖRÜNÜ TANITTI

ÇENESİZ, SERAMİK SEKTÖRÜNÜ TANITTI

Türkiye Seramik Federasyonu Yönetim Kurulu başkanı Erdem Çenesiz, EKOTÜRK TV'de yayınlanan C-SUITE Programının konuğu oldu.

EKONOMİ      07 Ocak 2021 - 10:55     0

ÇENESİZ, SERAMİK SEKTÖRÜNÜ TANITTI

 

Türkiye Seramik Federasyonu ve Çimento Cam Seramik İhracatçılar Birliği Başkanlığı görevlerini yürüten Ece Holding Yönetim Kurulu başkanı Erdem Çenesiz, Hande Demirel'in sunduğu programda Seramik sektörünün Ülke ekonomisine ve istihdama katkısı ,Pandemi sürecinde Yapı sektöründeki gelişmeler ve sektörün sorunları, sektörün küresel rekabetteki yeri, rekabetçi kur, hedef pazarlarla ilgili düşüncelerini paylaştı.

Çenesiz,, Seramik Sektöründe Yerli Makine ve Teknolojinin Geliştirilmesi için Makine sektörü ile işbirliği ve önümüzdeki dönem İhracat hedeflerini de anlattı.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ