YENİ TEKNİK DİREKTÖR İSMET TAŞDEMİR

Okuduğunuz haber
CEYLAN’DAN ÇORUM FK’YA DESTEK: O SENE BU SENE OLACAK

MESUT YILMAZ HAYATINI KAYBETTİ

Anasayfa   /    SPOR    /    CEYLAN’DAN ÇORUM FK’YA DESTEK: O SENE BU SENE OLACAK

CEYLAN’DAN ÇORUM FK’YA DESTEK: O SENE BU SENE OLACAK

AK Parti Çorum Milletvekili MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan, “Çorum Futbol Kulübü bu sezon mutlaka başarılı olacaktır” dedi.

SPOR      29 Ekim 2020 - 18:24     0

CEYLAN’DAN ÇORUM FK’YA DESTEK: O SENE BU SENE OLACAK

 

 

Sosyal medya hesabında paylaşım yapan Ahmet Sami Ceylan, “Çorum Futbol Kulübü bu sezon mutlaka başarılı olacaktır! İlimizin sosyal ve kültürel anlamada gururu olan, hepimizin ortak paydası Çorum Futbol Kulübümüz bu ligte zirve hedefine ulaşacağına yürekten inanıyorum. Başkanımız Fatih Özcan'ı samimi çalışmalarını yakınan biliyorum, başarıya olan ruhunu destekliyorum. Çok kısa sürede özlenen Çorum sporumuz güzel oyun ve saha skorlarıyka ligin zirvesinde hak ettiği yeri elde edecektir. Hemşehrilerimizin takımımızın yanında yer alması, gücüne güç katacaktır. İnşallah o sene bu sene olacaktır" ifadelerine yer verdi.

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ