ÖZCAN’IN SİNİRLERİ GERİLDİ

Okuduğunuz haber
CEYLAN, ŞAHİNER’E CEVAP VERDİ:HASTANE 2 ODA 1 SALON YAPILMAYACAK

BELEDİYE TARİHİ ÇEŞMELERİ RESTORE EDECEK

Anasayfa   /    Siyaset    /    CEYLAN, ŞAHİNER’E CEVAP VERDİ:HASTANE 2 ODA 1 SALON YAPILMAYACAK

CEYLAN, ŞAHİNER’E CEVAP VERDİ:HASTANE 2 ODA 1 SALON YAPILMAYACAK

Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner’in eski Devlet Hastanesi'nin yüzde 20 tadilat çalışmasını belediye imkanlarıyla yapabileceği yönündeki açıklamalarına Ahmet Sami Ceylan'dan cevap geldi.

SİYASET      30 Kasim 2020 - 19:36     0

CEYLAN, ŞAHİNER’E CEVAP VERDİ:HASTANE 2 ODA 1 SALON YAPILMAYACAK

 

Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner’in eski Devlet Hastanesi'nin yüzde 20 tadilat çalışmasını belediye imkanlarıyla yapabileceği yönündeki açıklamalarını değerlendiren AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, “Daha önce böyle bir hastane yapmadıkları için kendisi iyi niyetle 'ben karşılayım' demiş. Burada 2 oda, 1 salon yapılmıyor. 50 milyonluk bir yatırım. Bunun için herkes konuşurken lafın nereye gittiğini bilmesi lazım. Haa 50 milyonu karşılayacaksa, devletin kurumlarına getirsin bağışlasın. Yapsınlar. Devlette işler böyle yürümez, bu arkadaşlar da devlette işlerin nasıl yürüdüğünü öğrenecek” dedi.

 

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ