KAÇAK RAKI VE ŞARAP ELE GEÇİRİLDİ

Okuduğunuz haber
CHP’LİLER BAYRAK DAĞITTI

ÇORUM’DAN İZMİR’E DESTEK

Anasayfa   /    Siyaset    /    CHP’LİLER BAYRAK DAĞITTI

CHP’LİLER BAYRAK DAĞITTI

Cumhuriyet Halk Partisi Çorum İl Başkanlığı, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 97. yılı etkinlikleri kapsamında esnafa ve halka bayrak dağıttı.

SİYASET      30 Ekim 2020 - 17:37     0

CHP’LİLER BAYRAK DAĞITTI

 

CHP İl Başkanı Mehmet Tahtasız ve beraberindeki parti yöneticileri, Cumhuriyet Bayramı nedeniyle Osmancık Caddesi, Arasta, Gazi Caddesi ve Bahabey Caddesi’nde esnaf ziyaretlerinde bulundu.

Esnafa Türk bayrağı ile CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun “İkinci Yüzyıla Çağrı Beyannamesi” adlı kitapçılığını dağıtan CHP heyeti, bu arada esnafın sorun ve taleplerini dinledi.

Alışveriş yapan ve caddede gezinti yapan vatandaşlarla da sohbet eden Tahtasız ve beraberindeki partililer, çocuklara yakın ilgi gösterdi. Çocuklara bayrak hediye eden Tahtasız, tüm halkın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını kutladı.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ