Sobacı'nın görev süresi 3 ay uzatıldı

Okuduğunuz haber
CHP'LİLER KALDIRTTIRILAN PARKARTI, "YUH YUH" ŞARKISI İLE PROTESTO ETTİ

Özcan: Mücadelemiz sonuna kadar sürecek

Anasayfa   /    Siyaset    /    CHP'liler kaldırttırılan parkartı, "Yuh yuh" şarkısı ile protesto etti

CHP'liler kaldırttırılan parkartı, "Yuh yuh" şarkısı ile protesto etti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çorum İl Örgütü, parti binasına  dün asılan “128 milyar dolar nerede?” pankartı Vali Mustafa Çiftçi’nin kararıyla  kaldırılma kararı alındı.

SİYASET      15 Nisan 2021 - 16:23     0

CHP'liler kaldırttırılan parkartı,

 


Pankart’ın kaldırılması için polis ve itfaiye ekipleri CHP İl Binası’nın önünde görev alırken İl Başkanı Mehmet Tahtasız ve partililer alkışlarla ve Selda Bağcan’ın ‘Yuh yuh’ şarkısıyla olayı protesto etti.
Olay esnasında itfaiye ekipleri ve partililer arasında pankart mücadelesi meydana geldi. Pankartı almak için İtfaiye ekipleri parti binasına yöneldiğinde İl Başkanı Mehmet Tahtasız ve partililer tarafından pankart camdan içeriye çekildi. İtfaiye ekipleri ikinci denemesini gerçekleştirdikten sonra İl Başkanı Mehmet Tahtasız ve partiler pankartı tamamen camdan içeri alarak protestoyu sonlandırdı.
 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ