Özcan: Sezon sonunda takımı belediye’ye bırakacağım

Okuduğunuz haber
ÇÖLYAK’TAN, SİVİL TOPLUMLA İLİŞKİLER GENEL MÜDÜRLÜĞÜ’NE ZİYARET
Anasayfa   /    SAĞLIK    /    Çölyak’tan, Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü’ne ziyaret

Çölyak’tan, Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü’ne ziyaret

Çölyak Derneği Başkanı Fatma Müjgan Demir, Başkan Yardımcısı Dr. Mustafa Azak , Kadir Demir ve İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürü Mustafa Bayrak ile birlikte İçişleri Bakanlığı ve Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü’nde bir dizi çalışma ziyaretinde bulundu.

SAĞLIK      01 Mart 2021 - 11:38     0

Çölyak’tan, Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü’ne ziyaret

 

Heyet, ilk olarak Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürü Erkan Kılıç, makamında kabul etti.

Konu hakkında açıklama yapan Başkan Fatma Müjgan Demir; Tüm görüşmelerimiz çok faydalı ve başarılı oldu. Derneğimizin şu anki durumu, çalışmalarımız, gerçekleştirdiğimiz projeler, ihtiyaçlarımız ve beklentilerimiz hakkında ayrıntılarıyla konuştuk. Önümüzdeki günlerde derneğimiz için çok güzel gelişmeler olacağını umuyoruz. Bütün çalışmalarımızda bize rehberlik eden ve görüşmelerimizi organize edip, bize eşlik eden İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürü Mustafa Bayrak’a da çok teşekkür ediyorum” dedi.

Genel Müdür Erkan Kılıç, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek heyete çalışmalarında başarılar diledi.

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ