Ali Sülük'ün başkanlığı düşecek mi...

Okuduğunuz haber
ÇORUM'DA HAFTA SONU SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI VAR

Ahlatcı, Otizm Farkındalık Gününde Otizme Dikkat Çekti. 

Anasayfa   /    Gündem    /    Çorum'da hafta sonu sokağa çıkma yasağı var

Çorum'da hafta sonu sokağa çıkma yasağı var

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi'nin ardından açıklanan kararlara göre, sokağa çıkma kısıtlaması yapılan illerde risk grubuna göre değişikliğe gidildi.

GÜNDEM      02 Nisan 2021 - 15:50     0

Çorum'da hafta sonu sokağa çıkma yasağı var


Çorum'un da yer aldığı 'çok yüksek riskli' illerde hafta sonu boyunca sokağa çıkma yasağının uygulanacağı belirtilmişti. Söz konusu yasaklar bugün akşam itibariyle başlıyor. Peki, hafta sonu hangi illerde sokağa çıkma yasağı var.
İçişleri Bakanlığı; Sağlık Bakanlığı ve Bilim Kurulu'nun tavsiyeleri göz önünde bulundurularak, toplanan Cumhurbaşkanlığı Kabinesi'nde alınan kararların ardından, 81 il valiliğine genelge gönderildi.

“Tedbirlerin Gözden Geçirilmesi“ konulu genelgede daha önceki genelgelerle risk gruplarına göre düzenlenen hafta içi ve hafta sonu sokağa çıkma kısıtlamaları yeniden düzenlendi. Kırmızı kategorideki illerde sadece pazar günü uygulanan sokağa çıkma yasağı yeniden cumartesi de uygulanmaya başlayacak.

Covid-19 bakımından yüksek riskli illerde kısıtlamalar cuma günü 21.00-cumartesi günü 05.00, cumartesi günü 21.00- pazartesi günü 05.00 saatleri arasında uygulanacak. 3-4 Nisan'da kırmızı renkli illerde yasak olacak.

SOKAĞA ÇIKMA KISITLAMASI GÜN VE SAATLERİ

Genelgeye göre hafta içi günlerde 21.00-05.00 saatleri arasında tüm Türkiye'de sokağa çıkma kısıtlaması uygulamasına devam edilecek.

Haftasonlarında ise düşük ve orta risk grubunda yer alan illerde hafta sonu sokağa çıkma kısıtlaması, hafta içinde olduğu gibi 21.00-05.00 saatleri arasında uygulanacak.
 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ