Hayvan katliamına ara verdiler

Okuduğunuz haber
ÇORUM'UN GELECEĞİNE IŞIK TUTACAK PROJELERİ KONUŞTULAR

İmat köyünde neler oldu?

Anasayfa   /    Siyaset    /    Çorum'un geleceğine ışık tutacak projeleri konuştular

Çorum'un geleceğine ışık tutacak projeleri konuştular

Dünya Çorumlu Dernekler Federasyonu yöneticileri,  Milletvekili Ahmet Sami Ceylan’ı, TBMM’de ziyaret ettiler

SİYASET      11 Mart 2021 - 14:51     0

Çorum'un geleceğine ışık tutacak projeleri konuştular

 

 

AK Parti Çorum Milletvekili ve MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan, Dünya Çorumlu Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Metin Akkuş ve yöneticilerini TBMM’de biraraya geldi.

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde devam eden yoğun çalışmalarının yanısıra MKYK üyesi olması nedeniyle parti genel merkezi tarafından da farklı görevler verilen Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, yoğun geçen çalışma temposunda Çorumlu hemşehrilerini de unutmuyor. Hemen her hafta sonu Çorum’a gelen ve hemşehrileriyle hasbihal edip, sorunlarını, taleplerini dinleyen Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, pandemi tedbirleri nedeniyle bir süredir ziyaretçi kabul edilmeyen TBMM’nin normalleşme sürecinde ziyaretçilere kapılarını açmasının ardından da adeta ziyaretçi akınına uğruyor.

Ceylan’ı Çorum’dan gidenlerin yansıra, Çorum dışındaki hemşehrileri de ziyaret ediyor. Son olarak da Dünya Çorumlu Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Metin Akkuş, Milletvekili Ceylan’ı ziyaret etti.

Akkuş ile birlikte Dünya Çorumlu Dernekler Federasyonu Genel Bşk. Yrd’cıları Hüseyin Akmaz, Recep Akça, Yasin Akça, Dünya Çorumlu Dernekler Federasyonu Ankara İl Başkanı Süleyman Gök, Sincan Çorum ili ve ilçeleri Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkan Hüseyin Alibaş, Dünya Çorumlu Dernekler Federasyonu Keçiören İlçe Başkanı Funda Çalışkan, Dünya Çorumlu Dernekler Federasyonu Etimesgut İlçe Başkanı Burak Kirenci ve Dünya Çorumlu Dernekler Federasyonu Sungurlu İlçe Başkanı Recep Karaman da ziyarette hazır bulundu.

Heyet ile yakından ilgilenen ve samimi bir ortamda geçen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, Dünya Çorumlular Federasyonu Genel Başkanı Metin Akkuş ve beraberindeki heyete ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Ceylan, Çorum’un gelişmesine katkı sunacak projeler hakkında istişarede bulunduklarını da dile getirerek, “Çorum’dan başka bir yerde yaşıyor olmalarına rağmen memleket özlemi ve sevdasıyla hareket eden tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Bizlerin de Çorum’un bir evladı ve milletvekili olarak tüm hemşehrilerimizin her konuda yanlarında olduğumuzu bilmelerini isterim” dedi.

Dünya Çorumlu Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Metin Akkuş ise, Milletvekili Ahmet Sami Ceylan’ın Çorum için gecesini gündüzüne katarak çalıştığını ifade etti. Akkuş, her zaman ve her konuda yanlarında olan Milletvekili Ahmet Sami Ceylan’a teşekkür etti.

...

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ