Zanaatkarlar, Makineciler Sitesi’ne yoğunlaştı

Okuduğunuz haber
CUMA PAZARI'NIN GÜNÜ DEĞİŞTİ

Sungurlu’da silah operasyonu

Anasayfa   /    Ekonomi    /    Cuma pazarı'nın günü değişti

Cuma pazarı'nın günü değişti

Mimar Sinan Mahallesi’nde Cuma günleri kurulan Cuma Pazarı, sokağa çıkma yasağı nedeniyle Perşembe günü kurulacak.

EKONOMİ      27 Nisan 2021 - 14:09     0

Cuma pazarı'nın günü değişti

 

Konu hakkında açıklamada bulunan Çorum Pazarcılar ve Sebzeciler Odası Başkanı Erdoğan Yılmaz, Türkiye genelinde 29 Nisan Perşembe günü saat 19.00'da başlayıp 17 Mayıs Pazartesi günü saat 05.00'te bitecek şekilde uygulanacak sokağa çıkma yasağından dolayı Cuma günleri Mimar Sinan Mahallesi’nde kurulan Cuma Pazarı’nın 29 Nisan Perşembe günü kurulacağını söyledi.

Sokağa çıkma yasağı süresince sebze pazarlarının kurulmayacağını ve 17 Mayıs Pazartesi gününden itibaren pazarların faaliyetine başlayacağını ifade eden Oda Başkanı Yılmaz, 29 Nisan Perşembe günü Buharaevler Mahallesi’nde kurulan Perşembe Pazarı’nın da Cuma Pazarı’yla birlikte aynı gün kurulacağını kaydetti.

Türkiye olarak bu salgın sürecini atlatacaklarına inancının tam olduğunu ifade eden Erdoğan Yılmaz, tüm pazarcı esnafına sağlıklı ve huzur dolu günler dileyerek, Ramazan Bayramlarını da şimdiden tebrik etti.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ