“Engeller hayatın ritmini yakalamaya engel olmaz”

Okuduğunuz haber
DODURGA BELEDİYE BAŞKANI AYDIN, 53 YAŞINDA AŞI OLDU

İlaca yüzde 20 zam geliyor

Anasayfa   /    SAĞLIK    /    Dodurga belediye başkanı Aydın, 53 yaşında aşı oldu

Dodurga belediye başkanı Aydın, 53 yaşında aşı oldu

-Çorum’un Dodurga ilçesi belediye başkanı Mustafa Aydın, Korona virüsü aşısı oldu. Sağlık çalışanı ve 65 yaş üstü olmayan Aydın’ın  aşı olurken çekildiği fotoğraflarını sosyal medya hesabından paylaştı.

SAĞLIK      18 Subat 2021 - 14:34     0

Dodurga belediye başkanı Aydın, 53 yaşında aşı oldu

 

Dodurga belediye başkanı Mustafa Aydın, 53 yaşında olmasına rağmen  Çorum’da henüz 65 yaş üstü birçok yurttaşa aşı sırası gelmezken Covid-19 aşısı oldu.

Mustafa Aydın, aşı olurken çektirdiği fotoğrafı paylaşıp, paylaşımına birde,Bu güzel ve mübarek günde, Covit 19 aşımızı da olduk.. Herkese sağlıklı günler dileğiyle...” notu düştü.

Dodurga belediye başkanı Mustafa Aydın’ın 65 yaş üstü olmamasına rağmen korona virüsü aşısı olması ve birde bunu sosyal medya hesabında paylaşması tepkilere neden oldu.

Bilindiği gibi Çorum’da henüz 65 yaş üzeri yurttaşlar Covid-19 aşısı olabiliyor.

“KAÇAK VİLLA YAPTIRMIŞTI”

Çorum’un Dodurga İlçesi Belediye Başkanı Mustafa Aydın kendisi için devlet arazisine özel  havuzlu kaçak villa yaptırmıştı.

Mustafa Aydın’ın kaçak villası vatandaşların şikâyeti üzerine Çevre Şehircilik Müdürlüğü’nün kararıyla yıkılmıştı. Aydın’a kaçak villası için 22 bin lira da para cezası kesilmişti.

Çorum’un Dodurga ilçesi Belediye Başkanı Mustafa Aydın’ın Osmancık yolu üzerinde bulunan kamu arazisine kaçak olarak yaptığı havuzlu villası kendi yönetimindeki belediye ekiplerince yıkılmıştı. Başkan'ın kaçak ve izinsiz havuzlu villasının yapımında yüze yakın ağacın kesilerek yok edildiği iddia edilmişti.

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ