Akademisyen alımlarında kişiye özel ilan verilemeyecek

Okuduğunuz haber
EKMEKÇİOĞLU İŞÇİLERİ CHP GENEL MERKEZİ’NDE

3500 yıllık Hitit mührü bulundu

Anasayfa   /    Ekonomi    /    Ekmekçioğlu işçileri CHP Genel Merkezi’nde

Ekmekçioğlu işçileri CHP Genel Merkezi’nde

-Sendikaya üye oldukları gerekçesiyle yaklaşık 3 ay önce işten atılan Ekmekçioğulları Metal işçileri, sendikal örgütlenme sürecinde karşılaştıkları sorun ve zorlukları Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezi ile paylaştılar.

EKONOMİ      10 Mart 2021 - 15:40     0

Ekmekçioğlu işçileri CHP Genel Merkezi’nde

DİSK’e bağlı Metal İş Sendikasına üye oldukları için işten çıkarılan Ekmekçioğlu Metal İşçileri Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezi’nde parti yetkilileriyle bir görüşme yaptılar.

CHP Genel  Merkezi’nde Genel Başkan Yardımcılarından Veli Ağbaba ile de görüşen Ekmekçioğlu Metal İşçileri Ağbaba’ya sorunlarını ileterek, çözüm aşamasında yardımcı olmalarını talep ettiler.

CHP İL BİNASINDA AÇLIK GREVİ YAPTILAR

Ekmekçioğlu Metal İşçileri Çorum CHP İl ve İlçe başkanlarının Ekmekçioğlu ailesiyle akraba olmalarına rağmen işlerine dönmeleri konusunda yardımcı olmadıkları gerekçesiyle CHP binasında açlık grevi başlattı.

İşçiler 22 Şubat’ta başlattıkları açlık grevine 10 gün sonra son vermişlerdi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ