TOKGÖZ’ÜN ENGELLİLER ETKİNLİĞİ

Okuduğunuz haber
ENGEL OLMA DESTEK OL SÖZÜ PAROLAMIZ

ÇORUM BELEDİYELERİNE MADDİ DESTEK

Anasayfa   /    Gündem    /    ENGEL OLMA DESTEK OL SÖZÜ PAROLAMIZ

ENGEL OLMA DESTEK OL SÖZÜ PAROLAMIZ

Çorum İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürlüğü tarafından İl Müdürü Mustafa Bayrak başkanlığında 3 Aralık Dünya Engelliler günü nedeni ile Çorum’da bulunan engelli dernekleri, özel eğitim okulları ve engelli sandalye tamir atölyesi ziyaret edildi.

GÜNDEM      03 Aralik 2020 - 18:37     0

ENGEL OLMA DESTEK OL SÖZÜ PAROLAMIZ

 

Ziyaretler dahilinde Özel Eğitime Muhtaç Spastik Zihinsel Engelli Çocukları Koruma Derneği , Çorum Otizm Gönüllüleri Derneği, Türkiye Sakatlar Derneği Çorum Şubesi, Altı Nokta Körler Derneği Çorum Şubesi, Türkiye Beyaz Ay Derneği Çorum Şubesi, İçimizdeki Mücevher Zihinsel Engelliler Derneği, Çorum Engellileri Koruma ve Destekleme Derneği, Anadolu İş Okulu Spor Kulübü Derneği, Zübeyde Hanım Gençlik Spor Kulübü Derneği, Çorum Anadolu Özel Eğitim Meslek Okulu, Kale Özel Eğitim Uygulama Okulu, Zübeyde Hanım Özel Eğitim Uygulama Okulu ve Arslan Akülü Araç Tamir Atölyesi’ni ziyaret eden ve kurum yetkilileri ile görüşen Mustafa Bayrak, İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürlüğü olarak sadece 3 Aralık’ta değil her zaman engelli vatandaşlarımızın hizmetindeyiz. Özveri ile çalışan derneklerimiz, okullarımız ve diğer kurumlar ile hep beraber her zaman vatandaşlarımızın sorunlarının çözümüne katkı sunmaya hazırız. Engel olma destek ol sözü parolamızdır. “dedi. Derneklerin , uygulama okullarının ve diğer kuruluşlar sayesinde artık engellerin aşılamaz olmadığını ifade eden Bayrak, ziyaret edilen kurum ve kuruluşların yöneticilerine teşekkür etti.

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ