CEYLAN’DAN SÜT ÜRETİCİLERİNE MÜJDE

Okuduğunuz haber
ENKAZ ALTINDAN SAĞ ÇIKAMADILAR

9 BÜYÜKBAŞ HAYVAN TELEF OLDU

Anasayfa   /    Gündem    /    ENKAZ ALTINDAN SAĞ ÇIKAMADILAR

ENKAZ ALTINDAN SAĞ ÇIKAMADILAR

İzmir’de yaşanan depremde enkaz altında kalan Çorumlu Arife Yücel (60) ve 4 torunu kurtarılamadı.

GÜNDEM      02 Kasim 2020 - 13:56     0

ENKAZ ALTINDAN SAĞ ÇIKAMADILAR

 


İzmir – Bayraklı’da Rıza Bey Apartmanı’nda enkaz kaldırma ve kurtarma çalışmaları devam ederken, Çorum Kuşsaray Köyü’nden 5 kişinin cansız bedenlerine ulaşıldı.
Olayda Arife Yücel ile birlikte torunları 3 yaşındaki Diren, 4 yaşındaki Lena, 6 yaşındaki Vera ve 10 yaşındaki Feda hayatını kaybetti.
İzmir'in Seferihisar ilçesinde meydana gelen 6.6 büyüklüğündeki depremin ardından Bayraklı'da, içerisinde 60 kişinin olduğu düşünülen Rıza Bey Apartmanı'nda arama kurtarma çalışmaları devam ediyor.
CHP İl Başkanı Mehmet Tahtasız’ın akrabası, Tayfun Yücel’in halasının kızı, Kemal Yücel’in yeğeni Arife Yücel ile torunları Feda, Vera, Lena ve Diren Yücel, 6.6 büyüklüğündeki depremle birlikte yıkılan apartmanın enkazı altında kaldı. Kurtarma ekipleri 8 katlı binanın enkazını temizlerken, enkaz altında kalan Arife Yücel ve torunlarından acı haber geldi.

Çocuklarının oyuncağına sarılarak bekleyişini sürdüren anne Nilay Yücel ise acı haberle sarsıldı.
Cenazelerin Çorum Merkez Kuşsaray Köyü’nde toprağa verilmesi bekleniyor.
 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ