Saatçi tütüne bağlı kansere dikkat çekti

Okuduğunuz haber
ERBAŞ: TERAVİH NAMAZINI EVDE KILIN

Eşinin vefatından sonra tesisin başına geçti

Anasayfa   /    Gündem    /    Erbaş: Teravih namazını evde kılın

Erbaş: Teravih namazını evde kılın

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'tan teravih namazıyla ilgili önemli açıklama geldi. Erbaş, teravih namazının evde kılınmasını uygun gördüklerini belirtirken, oruçluyken de aşı olmanın bir sakıncasının olmadığını söyledi.

GÜNDEM      06 Nisan 2021 - 14:45     0

Erbaş: Teravih namazını evde kılın



Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, "Yaptığımız çok yönlü değerlendirmeler ve Sağlık Bakanlığımız başta olmak üzere devletimizin yetkili organlarıyla yaptığımız çok yönlü istişareler neticesinde mevcut şartlarda teravih namazlarımızı camilerde değil evlerimizde kılmanın daha uygun olduğuna karar verdik" dedi.
Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, ana teması 'Şifa Ayı Ramazan' olan 2021 yılı Ramazan ayı bilgilendirme toplantısına katıldı. Salgın sebebiyle bu sene kalabalık iftar sofralarının olmayacağını belirten Erbaş, "Bu durum iftarlarımızı paylaşmaya asla engel değildir. Yapacağımız ayni ve nakdi yardımlarla fakirin, fukaranın iftar sofralarında gönüllerimizi ve dualarımızı buluşturacağız. Türkiye Diyanet Vakfı ve Diyanet İşleri Başkanlığımız ile birlikte her yıl olduğu gibi bu yıl da Ramazan vesilesiyle yardım organizasyonlarımız olacaktır. Gıda, alışveriş kartı, bayramlık kıyafet gibi hazırlıklarla toplamda 61 milyonluk yardım yapacağız” dedi.
 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ