ÇERKEZOĞLU, İSTEN ATILAN EKMEKÇİOĞLU İŞÇİLERİYLE BULUŞACAK

Okuduğunuz haber
ERDOĞAN YİNE,”YUSUF AHLATCI” DEDİ
Anasayfa   /    Siyaset    /    ERDOĞAN YİNE,”YUSUF AHLATCI” DEDİ

ERDOĞAN YİNE,”YUSUF AHLATCI” DEDİ

Çorum AK Parti İl Teşkilatı yine Yusuf Ahlatcı başkanlığında yoluna devam edecek.

SİYASET      12 Ocak 2021 - 15:11     0

ERDOĞAN YİNE,”YUSUF AHLATCI” DEDİ

 

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Tayyip Erdoğan Çorum AK Parti İl başkanlığına yine Yusuf Ahlatcı’nın getirilmesine karar verdi.

AK Parti Genel Merkezinden edindiğimiz bilgilere göre 19 Ocak 2021 tarihinde  yapılacak AK Parti İl Kongresinde Yusuf Ahlatcı Genel Merkezinin aldığı karar ile  tek adayı olarak seçime girecek.

Bugüne kadar Ankara’da ilçe kongrelerinin tamamını, İstanbul’da ise yarısından fazlasını bitiren ve toplamda 19 il kongresini gerçekleştiren AK Parti, korona virüs nedeniyle kongrelere ikinci kez ara vermek zorunda kalmıştı.

Bu süreçte, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Malatya, Kayseri, Samsun, Kahramanmaraş, Tekirdağ, Kocaeli ve Van il kongrelerine katılırken, diğer kongrelere ise video konferans yöntemiyle bağlanmıştı.

ÇORUM İL KONGRESİDE YAPILAMAMIŞTI

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, geçtiğimiz hafta  konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Bu Kovid sürecinde teşkilat arımızla bir araya gelme konusunda çeşitli sıkıntılar oldu ama tabii ki kongre süreçlerimiz devam edecek. 13 Ocak'tan itibaren il kongrelerimize Kovid önlemlerine uyarak yeniden başlıyoruz. Yeni dönemde biraz sonra sizinle paylaşacağım konular çerçevesinde demokrasi konusunda, reformlar konusunda ve hedeflerimiz konusunda yürüyeceğimiz yollar ile gerçekleştireceğimiz faaliyetler var." diye konuştu.
 
GÖREVİ BIRAKANLARIN YERİN ATAMA

AK Parti, hafta sonları sokağa çıkma yasağı uygulamasıyla birlikte vaka sayılarında yaşanan düşüşle beraber kongreler için yeni bir planlama takvimi hazırladı. Bu kapsamda, Bilim Kurulu'nun tavsiyesi doğrultusunda AK Parti, Ocak ayının ikinci haftasından itibaren kongrelerine yeniden başlamayı planlıyor. Yine, bu süreçte, yeniden aday olmayacağını ifade eden bazı il başkanların yerine görevlendirme yapıldı. Görevlendirilen isimler kongreler başlayınca delegenin onayına sunulacak. Bu iller arasında Denizli, Muş, Kırıkkale ve Diyarbakır’ın yer aldığı öğrenildi. Önümüzdeki günlerde başka illerde de görevlendirmelerin yapılabileceği belirtildi.  Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Büyükşehirlerin kongrelerine gitmeyi planladığı, bazı illerin kongrelerine de video konferans yöntemiyle katılacağı öğrenildi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ