EMNİYETTEN UYUŞTURUCU OPERASYONU

Okuduğunuz haber
“GENÇLER BORÇLA OKUYOR, MEZUN OLUYOR İŞ BULAMIYOR”

BELEDİYE MALİ İŞLER MÜDÜRÜ GÖREVİ BIRAKTI

Anasayfa   /    Siyaset    /    “GENÇLER BORÇLA OKUYOR, MEZUN OLUYOR İŞ BULAMIYOR”

“GENÇLER BORÇLA OKUYOR, MEZUN OLUYOR İŞ BULAMIYOR”

Cumhuriyet Halk Partisi Çorum İl Gençlik Kolları Başkanı Onur Topkül, Türkiye’de milyonlarca gencin Kredi Yurtlar Kurumu’na olan borcu üzünden mağduriyet yaşadığını belirterek, “Gençler borçla okuyor, mezun oluyor, ancak iş bulamıyor ve sonucunda her sene giderek artan sayıda öğrencimiz okulu bitirdikten sonra KYK Kredi borçlarını yüksek faizle geri ödemek mecburiyetinde kalıyor” dedi.

SİYASET      05 Ocak 2021 - 19:02     0

“GENÇLER BORÇLA OKUYOR, MEZUN OLUYOR İŞ BULAMIYOR”

 

krediyi ödeyebilecek bir iş bulamadıkları için yüksek faizler eşliğinde 30 bin liraları bulan borç yüküyle karşılaşan gençlerin geleceklerine dair umudu tükeniyor. Çok sayıda genç arkadaşımız için yasal işlem başlatılmış durumda.CHP Milletvekillerimizin KYK borçlarının faizlerinin silinmesi ve yapılandırılması talepleri her seferinde mecliste AKP-MHP ittifakı tarafından reddedilmiştir. En son Kasım ayında CHP Milletvekillerimiz tarafından KYK borçlarının silinmesi çağrısı yine AKP iktidarı tarafından kabul edilmemiştir.

Saray rejimi işine gelince bir kararname ile birçok büyük şirketin milyarlarca lirayı bulan vergi borçlarını silebiliyor. Demek ki isteyince oluyor! Bu durum karşısında bizler de yandaşların vergi borçları yerine KYK borçlarının silinmesini istiyoruz .

Gençler AKP nin 18 yıldır bitmeyen masalları karşısında

- Düşünceleri ciddiye alınsın istiyor

- Ekonomik Özgürlük istiyor

- İş bulabilmek için torpil değil eşit haklar istiyor

- En çokta ADALET istiyor !!!

Ve biliyoruz ki 97 yıldır Türk evlâtlarına kol kanat geren onların sorunlarına çözüm arayan ve bunu başarabilecek olan tek parti Cumhuriyet Halk Partisidir. CHP, daima genç kardeşlerimizin geleceğe umutla bakmalarının teminatı olacaktır.”

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ