DAMIZLIK KOYUN-KEÇİ İSTİAYONUNU ZİYARET ETTİLER

Okuduğunuz haber
HALİM TAÇ ANISINA TURNUVA DÜZENLENDİ

HÜSEYİN TEKE VEFAT ETTİ

Anasayfa   /    SPOR    /    HALİM TAÇ ANISINA TURNUVA DÜZENLENDİ

HALİM TAÇ ANISINA TURNUVA DÜZENLENDİ

Bilardo İl Temsilcisi Emrah Taç'ın babası Mehum Halim Taç, anısına turnuva düzenlendi.

SPOR      26 Ekim 2020 - 18:57     0

HALİM TAÇ ANISINA TURNUVA DÜZENLENDİ

 

 

Bilardo Temsilciliği’nin 2020 faaliyet programında yer alan 29 Ekim Cumhuriyet 3 bant bölge şampiyonası profesyonel bilardo salonunda 23-24-25 Ekim 2020 tarihlerinde yapıldı.

Bilardo İl Temsilcimizin Emrah Taç’ın babası geçtiğimiz günlerde vefat eden 1980 yılından beri Taç Bilardo sahibi olarak Çorum da hizmet vermiş merhum Halim Taç anısına yapılan müsabakalara 13 ilden toplam 64 sporcu katıldı. Derece alan sporculara kupa ve madalya verildi.

Dereceye giren sporculardan birinci olan Tokat bölgesi sporcusu Hasan Özsoy’a ödülünü Türkiye’nin duayen bilardo ustalarından Remzi Yurt tarafından verildi.

İkinci olan Düzce bölgesi sporcusu Emrullah Başeğmez’in ödülünü Bilardo İl Temsilcisi Emrah Taç tarafından, üçüncü olan Ankara bölgesi sporcuları Tolgahan Kiraz ve Muharrem Peker’in ödülünü profesyonel Bilardo Spor Salonu sahiplerinden Mehmet Emin Örten tarafından verildi.

Müsabakalarda hakem olarak Hayati Çam, Yüksel Tavukcı, Zafer Şahiner, Mehmet Emin Örten, Tekin Karataş, Şenol Akar, Mehmet Ali Kurt, Ömer Özçatalbaş, Hayrettin Kaynar, Feramus Alperen Eraslan ve Fatih Filiz görev aldı. Sporculara verilen ödüllerde Bolat İnşaat firması sponsor oldu.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ