"ESNAF BAKANLIĞI KURULMALI"

Okuduğunuz haber
HAYALET ÜNİVERSİTELER ARASINDA HİTÜ’DE VAR

CEYLAN’DAN HAYVANCILIĞA BİR DESTEK DAHA

Anasayfa   /    Eğitim    /    HAYALET ÜNİVERSİTELER ARASINDA HİTÜ’DE VAR

HAYALET ÜNİVERSİTELER ARASINDA HİTÜ’DE VAR

Sayıştay raporlarına göre Türkiye’nin dört bir yanı ‘Hayalet Üniversiteler’le doldu. Atıl durumdaki fakültelere giden öğrenci yok. Buna rağmen öğretim görevlileri maaş almaya devam ediyor...

EĞİTİM      07 Ekim 2020 - 13:03     0

HAYALET ÜNİVERSİTELER ARASINDA HİTÜ’DE VAR

 

 

Her ilde üniversite kuruldu. Ancak öğrenci yok. Bu durum “Hayalet Üniversiteler” yarattı. Sayıştay'ın TBMM'ye sunduğu rapor atıl durumdaki üniversitelerin durumunu ortaya koydu. İşte öğrencisi olmayan üniversiteler…

Bu üniversiteler arasında büyük umutlarla kurulan Hitit Üniversitesi’de var.

Hitit Üniversitesi: Veteriner Fakültesi'ne 14 yıldır, Sağlık Yüksekokulu'na 13, Turizm Fakültesi'ne 5 yıldır hiç öğrenci gelmedi.

DİŞ FAKÜLTESİNDEN SES YOK

Yükseköğretim Kurulu Hitit Üniversitesi bünyesinde Diş Fakültesi kurulmasına onay vermesine rağmen Üniversite yönetimi tarafından bu yönde henüz bir çalışma yapılmaması en azından bunun kamuoyu ile paylaşılmaması, Diş Fakültesi’nin akıbetine oldu? sorusunu gündeme taşınmasına neden oluyor.

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ