MANİSA FK MAÇI GECE OYNANAMAYACAK

Okuduğunuz haber
“HİTİT ÜNİVERSİTESİ SINIFTA KALDI”

EHLİYETLER KİMLİĞE YÜKLENİYOR

Anasayfa   /    Eğitim    /    “HİTİT ÜNİVERSİTESİ SINIFTA KALDI”

“HİTİT ÜNİVERSİTESİ SINIFTA KALDI”

Türk Eğitim-Sen Şube Başkanı Selim Aydın, Yükseköğretim Kalite Kurulu’nun üniversiteler nezdinde yapılan memnuniyet anketlerini kamuoyuna açıkladığını duyurdu.

EĞİTİM      17 Eylül 2020 - 22:04     0

“HİTİT ÜNİVERSİTESİ SINIFTA KALDI”

 

 

 “Çorum'umuzun bir değeri olarak gördüğümüz, Hitit Üniversitesi'nin durumu ise içler acısı" diyen Selim Aydın, "Hitit Üniversitesi, İdari personel memnuniyet anketinde %43 oranı ile 84. sırada (son sırada) bulunmaktadır. Akademik personel memnuniyet anketinde ise %48 oranı ile 86. sırada (sondan üçüncü) bulunmaktadır. Türk Eğitim-Sen olarak elbette bu durum bizleri de üzmüştür. Sürekli dile getirdiğimiz üzere kurumlarda adaleti, liyakati göz ardı etmek, ben yaptım oldu anlayışını esas almak ve belirli kişi ve grupları memnun etme gayreti maalesef bu sonucu doğurmuştur” açıklamalarında bulundu.

“Hitit Üniversitesinin karnesi olarak gördüğümüz bu anket sonuçları ile Hitit Üniversitesi sınıfta kalmıştır. Bu başarısızlığın ve memnuniyetsizliğin müsebbibleri Hitit Üniversitesini yönetenlerdir” ifadelerine yer veren Selim Aydın, “Hitit Üniversitesi'nin ulusal basında ve kamuoyunda sürekli olumsuz haberlerle anılmasına, kurumsal değerinin zarar görmesine artık bir son verilmelidir. Bu vesileyle kendilerini buradan tekrar uyarıyoruz: Yönetici atamalarında adalet ve liyakat esas alınmadığı müddetçe, kurum içinde çalışma barışı ve huzuru sağlanamayacaktır. Keyfi uygulamalardan, belirli gruplar ve zümreleri ihya etme anlayışından vazgeçilmelidir. Bu kötü karnenin sonuna kadar takipçisi olacağız. Üniversite tarafından atılacak her olumlu adımın destekçisi olacağımızı, yanlış uygulamaların ise karşısında duracağımızı özellikle belirtmek isteriz”dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ