“BASIN, DEMOKRASİNİN VAZGEÇİLMEZLERİNDEN BİRİDİR”

Okuduğunuz haber
İDARE İLE SORUN YAŞAYAN HOCALAR HİTÜ’DEN AYRILIYOR

SELAMİ BOLAT’A 58 YIL HAPİS CEZASI

Anasayfa   /    SAĞLIK    /    İDARE İLE SORUN YAŞAYAN HOCALAR HİTÜ’DEN AYRILIYOR

İDARE İLE SORUN YAŞAYAN HOCALAR HİTÜ’DEN AYRILIYOR

Hitit Üniversitesi Tıp Fakültesinde görev yapan kaliteli öğretim görevlileri üniversite ile tekrar sözleşme imzalamayıp üniversiteden ayrılıyor.

SAĞLIK      08 Ocak 2021 - 20:36     0

İDARE İLE SORUN YAŞAYAN HOCALAR HİTÜ’DEN AYRILIYOR

 

 

Hitit Üniversitesi Tıp Fakültesinde kadınların korkulu rüyası olan ve görülme sıkılığı olarak her sekiz kadından birinin yakalandığı meme kanseri konusunda Türkiye’nin önde gelen meme cerrahlarından olan Prof. Dr. Betül Bozkurt yeni sözleşme yapmayarak Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesindeki görevinden de ayrıldı.

Prof. Dr. Reha Metin Alkan’ın rektörlük görevinin sona ermesinin ardından Hitit Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde Kurucu Dekan Genel Cerrah Prof. Dr. Mete Dolapçı’nın ayrılması ile başlayan yaprak dökümü devam ediyor. Çorum’da çok sayıda başarılı ameliyatlara imza atan Meme Hastalıkları, Meme Kanserleri, Onkoplastik Meme Cerrahisi, Rekonstrüksiyon, Endokrin Cerrahisi, TiroidHastalıkları- Tiroid kanserleri, Paratiroid Hastalıkları alanlarında aranan bir uzman olan Prof. Dr. Bozkurt’un ayrılmasıyla birlikte Çorum sağlık alanında çok önemli bir ismi daha kaybetti.

Prof. Dr. Betül Bozkurt’un ayrılmasıyla birlikte büyük kan kaybı yaşayan Hitit Üniversitesi Tıp Fakültesinde ve Erol Olçok Eğitim Araştırma Hastanesi bünyesinde sözleşme yenilemeyerek ayrılmak isteyen akademik ünvanlı başka hekimlerin de olduğu ifade edilirken başarılı isimlerin Çorum’dan ayrılmak istemelerinin nedeni, idari yapıyla uyuşmazlık yaşanması olarak gösteriliyor.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ