"Hayal kırıklığına uğradık"

Okuduğunuz haber
İL MÜFTÜSÜ YASAKLARDAN MUAF MI?

Su faturalarının ödemeleri ertelendi

Anasayfa   /    Gündem    /    İl Müftüsü yasaklardan muaf mı?

İl Müftüsü yasaklardan muaf mı?

-Çorum İl Müftüsü Muharrem Biçer, 200 öğrenci ve bazı protokol üyeleri ile birlikte toplu iftar yasak olmasına rağmen iftar yemeğinde buluştu.

GÜNDEM      29 Nisan 2021 - 11:55     0

İl Müftüsü yasaklardan muaf mı?

 


Kredi Yurtlar Kurumu Çorum İl Müdürlüğüne bağlı yurtlarda kalan 200 öğrenciye Türkiye Diyanet Vakfı Çorum Şubesi tarafından toplu iftar yemeği verildi.
Çorum Kerebi Gazi KYK Erkek Öğrenci Yurdu’nda gerçekleşen iftar yemeği programına İl Müftüsü Muharrem Biçer, Müftü Yardımcıları Adnan Bıyık, Adem Aygül, Fatih Kaya ile Çorum Gençlik ve Spor İl Müdürü Haşim Eger ve çok sayıda öğrenci katıldı. 
İftar programında konuşan İl Müftüsü Biçer, öğrencilere okumanın ve maneviyatı güçlü bir genç olmanın öneminden bahsederken, Diyanet İşleri Başkanlığı’nın 22 Mayıs’ta yapacağı “Mevlid-i Nebi Gençlik Bilgi Yarışması” hakkında bilgiler vererek yarışmaya öğrencilerin katılmalarını teşvik etti.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ