ÇALDIKLARI ARAÇLARI PARÇALAMIŞLAR

Okuduğunuz haber
KARANTİNAYI İHLAL EDEN 8 KİŞİ YAKALANDI

“ÇORUM'UN FELAKETİ OLACAK O RANTI SİZE YEDİRMEM”

Anasayfa   /    SAĞLIK    /    KARANTİNAYI İHLAL EDEN 8 KİŞİ YAKALANDI

KARANTİNAYI İHLAL EDEN 8 KİŞİ YAKALANDI

Çorum Valiliği İl Salgın Denetim Merkezi ekiplerini, Çorum'da koronavirüs karantinasını ihlal eden 8 kişiyi tespit ederek yurda yerleştirdi.

SAĞLIK      31 Aralik 2020 - 16:10     0

KARANTİNAYI İHLAL EDEN 8 KİŞİ YAKALANDI

 

 

25 Aralık 2020 -31 Aralık 2020 tarihleri arasında Çorum merkez ve ilçelerinde 29 adet ihbar alındı. Bu ihbarların 2 tanesi asılsız çıkarken geriye kalan 27 ihbar Mahalle Denetim Ekipleri'nize bildirilerek gerekli işlemler yapıldı.

Bununla birlikte yine Çorum merkez ve ilçelerinde Mahalle Denetim Ekiplerince 8371 kişi denetlendi. Ayrıca denetim ekiplerince 5127 işyeri ve kişiler gerek gelen ihbarlar neticesinde gerekse resen denetlenmiş, gerekli uyarılar yapılmış ve izolasyon kurallarına uymayan kişilere tutulan 72 adet tutanak İl Hıfzıssıhha Kurulu'na gönderildi. Maske, temizlik ve mesafe kurallarını ihlal eden 163 işyeri ve kişiler için birinci ihlal uyarısı yapıldı.

Çorum İl Salgın Denetim Merkezi Saha Denetim ekiplerince 25.12.2020-31.12.2020 tarihleri arasında evlerinde izolasyonda olmaları gerekirken izolasyon kurallarına aykırı hareket eden 8 kişi tutanakla tespit edilmiş olup yurda yerleştirilerek karantina altına alındı.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ