DÜNYA KADIN ÇİFTÇİLER GÜNÜ KUTLANDI

Okuduğunuz haber
KAYA, 2. LİG’İ YENİ ÖĞRENMEYE BAŞLADI
Anasayfa   /    SPOR    /    KAYA, 2. LİG’İ YENİ ÖĞRENMEYE BAŞLADI

KAYA, 2. LİG’İ YENİ ÖĞRENMEYE BAŞLADI

Ligin 5. Hafta maçında deplasmanda İnegölspor ile karşılaşan ve 2-0 geriden gelerek rakibini 3-2’i mağlup etmeyi başaran Çorum FK da teknik direktör Bahri Kaya, maç sonrası yaptığı açıklamada yanlış taktikle sahaya çıkmalarını ve kötü futbolu 2. Ligin istikrarsızlığına bağladı.

SPOR      15 Ekim 2020 - 17:13     0

KAYA, 2. LİG’İ YENİ ÖĞRENMEYE BAŞLADI

 

Ligin 5. Hafta maçında deplasmanda İnegölspor ile karşılaşan ve 2-0 geriden gelerek rakibini 3-2’i mağlup etmeyi başaran Çorum FK da teknik direktör Bahri Kaya, maç sonrası yaptığı açıklamada yanlış taktikle sahaya çıkmalarını ve kötü futbolu 2. Ligin istikrarsızlığına bağladı. 2. Ligin zaman zaman kendilerini yanılgıya düşürdüğünü belirten ve rakibin oyununa göre iyi hazırlandıklarını belirten teknik direktör Kaya, maça çıktıklarında farklı bir takım gördüklerini söyledi.

Çorum FK Teknik Direktörü Bahri Kaya, maçın ikinci yarısında kazanma isteklerini mücadelelerine yansıtarak sahadan galibiyetle ayrıldıklarını dile getirdi. Tecrübeli teknik adam açıklamasında şu görüşlere yer verdi:

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ