VARGELOĞLU: "SAKIN HAA,"DEDİ, "HÜKÜMETİN GÖZDESİ OLMAK İSTEMİYORUZ"

Okuduğunuz haber
KPSS BRANŞ SIRALAMASI AÇIKLANDI
Anasayfa   /    Eğitim    /    KPSS BRANŞ SIRALAMASI AÇIKLANDI

KPSS BRANŞ SIRALAMASI AÇIKLANDI

2020 Kamu Personel Seçme Sınavına (2020-KPSS Lisans) ile ilgili branş bazında sıralama için ÖSYM'den açıklama yapıldı. Sıralamaların ÖSYM Aday İşlemleri Sistemine yansıtıldığı duyuruldu.

EĞİTİM      05 Kasim 2020 - 13:10     0

KPSS BRANŞ SIRALAMASI AÇIKLANDI

 

İşte KPSS lisans branş bazında sıralama ile ilgili bilgiler…

KPSS branş sıralaması açıklandı. ÖSYM Başkanı Halis Aygün yaptığı açıklamada, "2020-KPSS Lisans sınavına katılan adaylarımızın branş bazında sıralamaları ÖSYM Aday İşlemleri Sistemine yansıtılmıştır. Adaylarımızın yapacağı tercihlerin şimdiden hayırlı olmasını diliyorum" dedi. Adaylar, ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile branş bazında sıralamalarını öğrenebilecekler.

Branş bazında sıralama işlemlerinin yerleştirme işlemlerine hiçbir etkisi bulunmuyor. Branş bazında sıralamalar, adayları bilgilendirme amacıyla oluşturuluyor ve kendileri ile aynı alanda sınava giren diğer adaylar arasında kendi başarı durumlarını değerlendirmelerine imkân sağlıyor.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ