Antalya Baro Başkanı Polat: Kadir Topbaş’ın ardından Melih Gökçek’i bekliyoruz

Okuduğunuz haber
KRİZDEN ETKİLENEN ESNAF KARDAN MEZAR YAPTI: ESNAF ÖLDÜ

Çölyak terörü lanetledi

Anasayfa   /    Gündem    /    Krizden etkilenen esnaf kardan mezar yaptı: Esnaf öldü

Krizden etkilenen esnaf kardan mezar yaptı: Esnaf öldü

-Çorum’da Fatih Caddesi üzerinde iş yeri sahibi bir grup esnaf yaşadıkları ekonomik sıkıntıyı dile getirebilmek adına karla mezar yaptı. Esnaf temsili mezarın üzerine ise "Esnaf öldü" yazarak mezar başında dua etti.

GÜNDEM      16 Subat 2021 - 12:58     0

Krizden etkilenen esnaf kardan mezar yaptı: Esnaf öldü

 

 

Türkiye'de korona virüsü salgını kapsamında alınan mecburi tedbir kararlarının kendilerini ekonomik olarak çok zor duruma soktuğunu ifade eden Fatih Caddesi üzerinde farklı sektörlerde faaliyet gösteren işletmeciler yolda biriken karları bir araya getirerek temsili “Esnaf öldü” mezarı yaptı.

 

“EKONOMİK SIKINTILARIMIZ TAVAN YAPTI”

Fatih Caddesi esnaflarından Cağdaş Can isimli esnaf, yaptıkları kardan mezarla pandemi sürecinde yaşadıkları ekonomik sıkıntıları anlatmak istediklerini belirtti.

Çağdaş Can,  Cadde üzerinde çiçekçi dükkanının bulunduğunu belirterek, 14 Şubat’ın sokağa çıkma kısıtlamasına denk gelmesinin kendisi gibi çiçekçilik yapan esnafın mağduriyetini daha da artırdığını söyledi.

Esnafın çok zor durumda olduğunu geleceğe umutsuzlukla baktığını dile getiren Çağdaş Can, “Zaten ülkemizde pandemi öncesinden bas gösteren ekonomik sıkıntı mevcuttu, pandemi süreciyle esnafın ekonomik sıkıntısı tavan yaptı. Birçok esnafımız işyerini kapatmak zorunda kaldı. Önümüzü göremiyoruz, ne yapacağımızı bilemiyoruz” dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ