Buna ölümü gösterip sıtmaya razı etmek denir

Okuduğunuz haber
METAL-İŞ: EKMEKÇİOĞULLARI GREVİNDEN CHP DE SORUMLU
Anasayfa   /    Gündem    /    Metal-İş: Ekmekçioğulları grevinden CHP de sorumlu

Metal-İş: Ekmekçioğulları grevinden CHP de sorumlu

Çorum’da sendikaya üye oldukları gerekçesiyle işten atılan Ekmekçioğulları Metal işçilerinin Cumhuriyet Halk Partisi il binasında başlattıkları açlık grevi devam ediyor.

GÜNDEM      26 Subat 2021 - 11:44     0

Metal-İş: Ekmekçioğulları grevinden CHP de sorumlu

 

Ekmekçioğulları işçileri sorunların çözümü için Cumhuriyet Halk Partisi’nin de en az iktidar kadar bu işin bir çözüme kavuşmasından sorumlu olduğu gerekçesiyle 5 gün önce CHP’de açlık grevi başlatmışlardı.

DİSK Metal-İş, Çorum Cumhuriyet Halk Partisi il başkanı ve merkez ilçe başkanının Ekmekcioğulları ailesinden olduğunu bu nedenle grevde sorumlulukları bulunduğunu açıkladı. Ekmekiçioğlu işçileri bu nedenle CHP il binasında başlattıkları açlık grevine devam ediyorlar. DİSK’e bağlı Birleşik Metal İş Sendikası tarafından yapılan açıklamada açlık grevinin il başkanı ve çorum merkez ilçe başkanının Ekmekçioğulları ailesinden olmasına rağmen sorunlarının çözümüne yardımcı olmamasından kaynaklandığı ileri sürüldü.

İl Başkanı Mehmet Tahtasız’ın, “İşçi de bizim, işveren de bizim” söyleminin, Ekmekçioğlu patronu Rüstem Ekmekçi’nin suçlarını görmezden gelmek anlamına geldiği ifade edilen açıklamada, “Rüstem Ekmekçi işlediği suçları, işçileri tazminatsız işten çıkararak örtmeye çalışmıştır. CHP Çorum yetkilileri ise adalete güveniyoruz diyerek, Rüstem Ekmekçi’yi korumaya devam ediyor. Cumhuriyet Halk Partisi’nden sorunun etrafından dolaşmadan bir an önce bu zulme son verecek sağduyulu girişimlerini yapmalarını bekliyoruz” denildi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ