ESKİ DEVLET HASTANESİNDE SICAK GELİŞME

Okuduğunuz haber
ÖZCAN’IN SİNİRLERİ GERİLDİ

CEYLAN, ŞAHİNER’E CEVAP VERDİ:HASTANE 2 ODA 1 SALON YAPILMAYACAK

Anasayfa   /    SPOR    /    ÖZCAN’IN SİNİRLERİ GERİLDİ

ÖZCAN’IN SİNİRLERİ GERİLDİ

Çorum Futbol Kulübü Başkanı Fatih Özcan, bugün oynanan ve 2-2’lik beraberlikle ayrılan Erzincanspor maçı sonrası sert bir mesaj yayımladı.

SPOR      29 Kasim 2020 - 18:21     0

ÖZCAN’IN SİNİRLERİ GERİLDİ

 

 

Kırmızı-Siyahlı temsilcimiz bugün sahasında Anagold 24Erzincanspor’u konuk ettiği maçın ilk yarısını 1-0 geride kapatmasına rağmen ikinci yarıda bulduğu gollerle 2-1 öne geçti. İkinci yarının genelinde üstün bir futbol sergileyen ve birçok pozisyona giren Çorum Futbol Kulübü, son dakikalarda yaşadığı panik havası yüzünden acemice hatalar yapınca 88. dakikada yediği golle sahadan 2-2 berabere ayrıldı. Maçın ardından sosyal medya hesabından çok sert bir açıklamada bulunan Başkan Fatih Özcan, “Kimseye değil kendime kızıyorum. Bu kadar profesyonel amatörü bir araya topladığım için. Bugün topladığım bu profesyonel amatörleri yarın dağıtmasını da bilirim" dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ