“ ARTAN VİRÜS VAKALARININ  SORUMLUSU İLÇE SAĞLIK MÜDÜRÜDÜR”

Okuduğunuz haber
ÖZCAN KUŞÇU MUĞLA’YA GİDİYOR

ŞAHİN ARACI OLDU, TEKERLEKLİ SANDALYESİNE KAVUŞTU

Anasayfa   /    Eğitim    /    ÖZCAN KUŞÇU MUĞLA’YA GİDİYOR

ÖZCAN KUŞÇU MUĞLA’YA GİDİYOR

Çorum İl Milli Eğitim Müdürlüğü şube müdürlerinden Özcan Kuşçu Muğla’ya tayini çıktı.

EĞİTİM      11 Eylül 2020 - 20:50     0

ÖZCAN KUŞÇU MUĞLA’YA GİDİYOR

 

 

Özcan Kuşçu’nun kendi isteği ile  Muğla’ya gittiği öğrenilirken, Kuşçu’nun Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğünde şube müdürü olarak görev yapacağı öğrenildi.

Çorum doğumlu olan Özcan Kuşcu, temel eğitim ve ortaöğretimini Çorum´da tamamladı. Lisans eğitiminden sonra eğitim yönetimi ve denetimi alanında yüksek lisans eğitimlerini tamamladı. Tokat ili Başçiftlik ve Yeşilyurt İlçelerinde öğretmen olarak görev yaptı. Çorum ili Mecitözü İlçesi ve merkez ilçede öğretmenlik ve okul yöneticiliği görevlerinde bulundu.

Mayıs 2014 tarihinden itibaren Çorum İl Milli Eğitim Müdürlüğünde Şube Müdürlüğü görevinde bulundu. Mayıs 2017 tarihinden sonra da Çorum İl Milli Eğitim Müdürlüğünde Müdür Yardımcılığı görevini yürüttü.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ