CHP'liler kaldırttırılan parkartı, "Yuh yuh" şarkısı ile protesto etti

Okuduğunuz haber
ÖZCAN: MÜCADELEMİZ SONUNA KADAR SÜRECEK

Sağlık Bakanlığı: Sigara kullananların Covid-19'a yakalanma riski daha yüksek

Anasayfa   /    SPOR    /    Özcan: Mücadelemiz sonuna kadar sürecek

Özcan: Mücadelemiz sonuna kadar sürecek

Çorum Futbol Kulübü Başkanı Fatih Özcan, Uşakspor karşısında alınan mağlubiyetin ardından bir açıklama yayımladı. Başkan Özcan’ın açıklaması akıllarda soru işareti bıraktı.

SPOR      16 Nisan 2021 - 11:44     0

Özcan: Mücadelemiz sonuna kadar sürecek

 

Misli.com 2. Lig Beyaz Grup’ta sezona tutuk başlayan Çorum FK, sezonun ikinci yarısında Afyonspor deplasmanında alınan 1-0’lık galibiyetin ardından bir çıkış yakalamıştı. Tekrar Play-Off için mücadele eden kırmızı-siyahlılar, Afyonspor maçının ardından 6 galibiyet alan Çorum FK, 2 de beraberlikle yoluna devam etmişti.

Ligin 32. Haftasında evinde Hekimoğlu Trabzon’u konuk eden kırmızı-siyahlılar, bu karşılaşmadan 2-3’lük skorla ayrılmış, 33. haftada da deplasmanda ligin alt sıralarında bulunan Şanlıurfaspor’a 1-0’lık skorla mağlup olmuştu.

Play-Off Şansımızı Zora Soktuk

Çorum FK’nın Hekimoğlu Trabzon maçıyla başlayan mağlubiyet serisi bu hafta oynanan Uşakspor ile de devam etti. Kendi evinde Uşak temsilcisini ağırlayan kırmızı-siyahlılar yine 1-0’lık skorla karşılaşmadan mağlup ayrıldı.

Bu yenilgiyle birlikte Çorum FK, Play-Off şansını adeta mucizelere bıraktı.

Başkandan Kafaları Karıştıran Açıklama

Bu mağlubiyetin ardından Çorum FK Başkanı Fatih Özcan, geç saatlerde sosyal medya hesabından bir açıklama yayınladı. Açıklamasında “istifa” edip etmeyeceğini 4 hafta sonra masaya yatıracağını açıklayan Başkan Özcan, “Yapacağım mali çalışmaların sonucunda sizlerle paylaşacağım” dedi.

“Başarısızlık Bu Kulübün Lideri Olarak Bana Aittir”

Başarısızlığın kendine ait olduğunu vurgulayan Başkan Özcan, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Her şeyin bir sonu olduğu gibi bugün sahamızda mağlup olduğumuz Uşakspor maçının bitiş düdüğü ile birlikte kalan 4 haftada bir ‘Mucize’ gerçekleşmezse bizim adımıza lig sona ermiştir.

Acısıyla, tatlısıyla, iyisiyle, kötüsüyle 4 hafta sonra geride bırakacağımız 2020-2021 sezonu maalesef bizim adımıza pek başarılı bir sezon olmamıştır.

Büyük umutlarla başladığımız bir sezonun bu kadar dramatik son bulması da ayrıca üzüntü vermektedir.

Başarısızlığa kılıf bulmak ya da mazeret üretmek aciz insanların işidir. Sizlere yaşatmış olduğumuz başarısızlığın ve üzüntünün sorumluluğu bu kulübün lideri olarak şahsıma aittir. Bugüne kadar hiçbir zorlukta pes etmeden, sizlerin yüzünü güldürmek, başını dik gezdirmek adına elimden gelen çabayı sarf ettiğimi ve hiçbir fedakarlıktan kaçmadığımı bilmenizi isterim.

Gönül isterdi ki ligin bitmesine haftalar kalan şampiyonluğu ilan etmiş bir Çorum FK ya da en azından Play-Off’u garantilemiş bir Çorum FK olarak sizlerin karşısına çıkalım. Ama olmadı, yapamadım, başaramadım, özür dilerim.

Bilmeden ya da istemeden kalbini kırdığım, üzdüğüm kim varsa onlardan da özür dilerim. Çok uzun ve stresli bir iş yaptığımızı bilmenizi, varsa kusurumuz mazur görmenizi diliyorum.

Kalan 4 haftada görevimin başında olacağımı, Çorum FK’nın ligi en iyi yerde bitirmesi adına elimden geleni yapacağımı, matematiksel şansımız devam ettiği sürece de sonuna kadar mücadele edeceğimi net bir şekilde ifade ediyorum.

Bildiğiniz üzere 3 yıllık bir projeyle başladığımız ilk sezonumuzda yaşamış olduğum olumsuzlukları sizlerle daha önce paylaşmıştım. Tekrar edip buradan başınızı ağrıtmak istemem. 4 hafta sonra Çorum FK Başkanlığı adına alacağım kararı sizlerle paylaşacağım.

Ülkemizle birlikte tüm dünyanın içinde bulunduğu zor şartlarda kulüp yönetmek ancak dışarıdan gelecek manevi desteklerle mümkün olur, lakin yaşamış olduğum zorlukların, karşıma çıkan engellerin yüzde 10’unu sizlerle paylaşmıştım. ‘Kan kusup, kızılcık şerbeti içtim’ dediğim olayların bende saklı kalmak kaydıyla içimde derin yaralar açtığını da bilmenizi isterim.

Kalan 4 haftanın sonunda Çorum FK adına en hayırlı kararı alacağımdan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Başarısızlığı kabullenmeyen bir yapıda olduğumu hepiniz biliyorsunuz. Alnım açık, başım dik yürüttüğüm şerefli Çorum FK Başkanlığına devam edip etmeyeceğimi 4 hafta sonra masaya yatıracağımı, yapacağım ‘mali’ çalışmaların sonucunda da sizlerle paylaşacağımı şimdiden ifade ediyorum.”

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ