ORTAKÖY’E 4.5 MİLYONLUK YATIRIM

Okuduğunuz haber
PERSONELLERİ İLE SÖZLEŞME İMZALADILAR

SÜLÜK: İTTİFAKIN YERELDE BİZE KATKISI YOK

Anasayfa   /    Gündem    /    PERSONELLERİ İLE SÖZLEŞME İMZALADILAR

PERSONELLERİ İLE SÖZLEŞME İMZALADILAR

Tarım ve Orman Bakanlığı'nca Çorum İl Tarım ve Orman Müdürlüğü bünyesinde; 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununun 4/B maddesi kapsamında İl Müdürlüğü bünyesine çalışmakta olan 61 Sözleşmeli personelin sözleşmeleri törenle imzalandı.

GÜNDEM      11 Ocak 2021 - 12:23     0

PERSONELLERİ İLE SÖZLEŞME İMZALADILAR

 

Çorum İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Toplantı Salonunda gerçekleştirilen sözleşme imza törenine; İl Müdürü Orhan Sarı, İl Müdür Yardımcısı İbrahim Baykal, İl Müdür Yardımcısı Erdem Kolabaş, Hay.Sağ.Yet.ve Su Ürn. Şube Müdürü Mustafa Özankaralı ,Koordinasyon ve Tarımsal Veriler Şube Müdürü Arzu Özkader, Kırsal Kalkınma ve Örgütlenme Şube Müdürü Kenan Erdem, Çayır Mera Şube Müdürü Vasfi Dolak, Gıda ve Yem Şube Müdürü Perihan Durna, İdari ve Mali İşler Şube Müdürü Ali Yiğit ve İl genelinde görev yapacak sözleşmeli personeller katıldı.

Çorum İl Tarım ve Orman Müdürü Orhan Sarı imza töreninde yaptığı konuşmasında; Çorum tarımı hakkında bilgi vererek, "Burada sözleşmelerini yenilediğimiz personelimizi genç dinamik, heyecanlı olarak görmekten gayet mutluyum. Hepinizden bu heyecanınızı sahaya yansıtmanızı ve özverili bir şekilde çalışmanızı bekliyorum. Tüm çalışmalarda, Bakanlığımızı ve Devletimizi temsil ettiğinizi asla unutmayın. Davranışlarınızla ve çalışmalarınızla örnek bireyler olacağınıza güveniyor ve hep birlikte daha çok şeyler yapacağımıza inanıyorum" dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ