Okuduğunuz haber
ŞAHİNER, ZİMMETİNE PARA GEÇİRMEKTEN YARGILANIYOR

Üniversite'yi masaya yatırdılar

Anasayfa   /    Gündem    /    Şahiner, zimmetine para geçirmekten yargılanıyor

Şahiner, zimmetine para geçirmekten yargılanıyor

Sungurlu’nun İyi Partili Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner hakkında Ticaret ve Sanayi Odası’nda başkanlık yaptığı dönemde kasada oluşan 167 bin liralık açık ile ilgili dava açıldı.

GÜNDEM      08 Mayis 2021 - 13:15     0

Şahiner, zimmetine para geçirmekten yargılanıyor



Sungurlu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığına seçilmesinin ardından müfettişlerin geçmişe dönük yaptıkları incelemelerde, muhasebe kayıtlarında 167 bin lira kasada açık bulunduğu ve zimmetin oluştuğu tespit edildi.

Müfettişlerin hazırladığı raporla Cumhuriyet Savcılığı’na dönemin TSO Başkanı Abdulkadir Şahiner ve Genel Sekreter Mehmet Fenercioğlu hakkında suç duyurusunda bunuldu. Şahiner ve Fenercioğlu için “zimmet” suçundan 5 yıldan 12 yıla kadar haklarında Ağır Ceza Mahkemesi’nde dava açıldı.
İlk duruşması Sungurlu Ağır Ceza Mahkemesi'nde 3 Mart'ta görülen dava eksik evrakların görülmesi için 26 Mayıs 2021 tarihine ertelenmişti.

ŞAHİNER'İN KAÇAK BİNASI DA YIKILMIŞTI
Sungurlu Belediye Başkanı Abdülkadir Şahiner'in ismi daha önce de yaptırdığı kaçak bina nedeniyle gündeme gelmişti. Şahiner'in binası yıkılmıştı. Şahiner’in devlet arazisi yakınlarında kendine ait arazisi bulunmasına rağmen Hazine arazisine havuzlu bina inşa etmesi, bölge halkının da tepkisine neden olmuştu. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Çorum Valiliği yapılan şikayetler üzerine harekete geçmiş, incelemeler sonucu kaçak olduğu tespit edilen bina yıkılmıştı. Şahiner'in binayı, oğlu Oğuzhan Şahiner'in oturması için yaptığı ileri sürülmüştü.
 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ