Okuduğunuz haber
SAHTE ŞEYH, CİNSEL İSTİSMARDA BULUNDUĞU ÇORUMLU ÇOCUĞU SUÇLADI

Özcan: Sezon sonunda takımı belediye’ye bırakacağım

Anasayfa   /    Gündem    /    Sahte Şeyh, cinsel istismarda bulunduğu Çorumlu çocuğu suçladı

Sahte Şeyh, cinsel istismarda bulunduğu Çorumlu çocuğu suçladı

-Müridinin 13 yaşındaki çocuğuna istismarda bulunduğu iddiasıyla tutuklu bulunan Eyyüp Fatih Şağban’ın avukatı istismar edildiği  iddia edilen çocuk hakkında, "Ben 12-13 yaşında bir çocuk olsam ve tacize uğrasam allak bullak olurum. Çocuk 2 sene önce de tacize uğradığını söylüyor. O zaman niye tekrar dergaha gelmiş, demek ki akıllanmamış” dedi.

GÜNDEM      26 Subat 2021 - 13:01     0

Sahte Şeyh, cinsel istismarda bulunduğu Çorumlu çocuğu suçladı

 

13 yaşındaki çocuğa cinsel istismardan tutuklanan Uşşaki Tarikatı Şeyhi Fatih Nurullah takma adlı Eyyüp Fatih Şağban, bugün ikinci kez hakim karşısına çıktı. Eyyüp Fatih Şağban yine suçlamaları kabul etmedi.

Sakarya 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davanın ikinci duruşmasında, sanık avukatı 14 kişinin tanık olarak dinlenilmesini talep ederek, tanık olarak gösterilen 14 kişinin de olayın yaşandığı dönem aynı evde yaşadığını öne sürdü.

KUMPAS KURULDU İDDİASI

Sanık  Şağban'ın kumpas kurbanı olduğunu iddia etti ve dinletmek istediği tanıkların bu kumpasın şahidi olduklarını ileri sürdü. Avukat ayrıca, "Hodri meydan diyoruz. Tüm telefonlara el konulsun, dökümleri çıkartılsın. Kumpas ortaya çıkacak" dedi.

SAVCI’DAN TUTUKLULUK HALİN DEVAM ETMESİ İSTEMİ

Davanın savcısı , sanık Eyyüp Fatih Şağban’ın tutukluluk halinin devamını talep ederken, mağdur çocuğun avukatı Sakarya Barosu Başkanı Abdürrahim Burak, sanık avukatının 14 tanık dinletmek istemesinin duruşmayı uzatmayı amaçlı olduğunu belirterek itiraz etti.

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ