YAŞAR SOLAK GÖZALTINA ALINDI

Okuduğunuz haber
SALI VE ÇARŞAMBA PAZARLARI KAPATILDI

ÇORUM’DA DÜĞÜNLERE YASAK GELDİ

Anasayfa   /    SAĞLIK    /    SALI VE ÇARŞAMBA PAZARLARI KAPATILDI

SALI VE ÇARŞAMBA PAZARLARI KAPATILDI

İl Umumi Hıfzıssıhha Meclisi; 1593 sayılı Umumi Hıfzıssıhha Kanunu’nun 26. maddesine istinaden, Vali Mustafa Çiftçi Başkanlığında, 08/09/2020 tarihinde saat 10:00’da Valilik Binası Toplantı Salonunda olağanüstü olarak toplandı ve gündemdeki konular görüşülerek karara bağlandı.

SAĞLIK      09 Eylül 2020 - 17:29     0

SALI VE ÇARŞAMBA PAZARLARI KAPATILDI

Toplantıda, Çorum merkezinde semt pazarlarının 17/09/2020 tarihinden itibaren; Ulukavak Mahallesinde Pazartesi günleri, Buharaevler Mahallesinde Perşembe günleri, Mimarsinan Mahallesinde Cuma günleri, Bahçelievler Mahallesinde Cumartesi günleri, Akkent (TOKİ) Mahallesinde Pazar günleri kurulmasına, salı ve çarşamba günleri kurulan semt pazarlarının ikinci bir talimata kadar faaliyetine son verilmesine karar verildi.

Ayrıca Pazar yerlerinde sıkı tedbirler uygulanacak

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ