BAŞKAN ŞAHİNER’DEN SAĞLAR'A SERT TEPKİ

Okuduğunuz haber
SERAMİK SEKTÖRÜ BULUŞUYOR

EMEKLİ MAAŞLARI BELLİ OLDU

Anasayfa   /    Ekonomi    /    SERAMİK SEKTÖRÜ BULUŞUYOR

SERAMİK SEKTÖRÜ BULUŞUYOR

Dünya Gazetesi’nin moderatörlüğünde ‘Seramik Sektöründe Yerli Makine ve Teknolojinin Geliştirilmesi’ programı 5 Ocak 2021 Salı günü, saat 10.30’da online düzenlenecek.

EKONOMİ      03 Ocak 2021 - 13:21     0

SERAMİK SEKTÖRÜ BULUŞUYOR

 

Programa Ticaret Bakan Yardımcısı Rıza Tuna Turugay, Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Hasan Büyükdere, Türkiye Seramik Federasyonu (TSF), Çimento, Cam, Seramik ve Toprak Ürünleri İhracatçıları Birliği (ÇCSİB) Başkanı hemşehrimiz Erdem Çenesiz, Makine ve Aksamları İhracatçılar Birliği (MAİB), Türkiye Makine Federasyonu (MAKFED) Başkanı Kutlu Karavelioğlu katılacak.

Dünya Gazetesi’nden Hakan Güldağ, Vahap Munyar ve Rüştü Bozkurt’un sorularını yanıtlayacak olan konuklar, Türkiye’de seramik sağlık gereçleri makineleri üretimi ve seramik kaplama malzemeleri üretiminde yerli makine hakkında bilgi verecek.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ