HAFTA İÇİ 21.00’DAN SONRA SOKAĞA ÇIKMAK KISITLANDI

Okuduğunuz haber
SOKAK HAYVANLARINA DOST ELİ

BELEDİYEYE, BORCU OLAN YAPILANDIRABİLECEK

Anasayfa   /    Gündem    /    SOKAK HAYVANLARINA DOST ELİ

SOKAK HAYVANLARINA DOST ELİ

Sungurlu Belediye Başkanlığı Veteriner Hizmetleri Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalarla sokak hayvanlarının tedavileri, bakımı ve beslemeleri yapılıyor.

GÜNDEM      01 Aralik 2020 - 18:08     0

SOKAK HAYVANLARINA DOST ELİ

 

Son olarak araba çarpan bir köpeğin kırılan ayağı veteriner hekimi Aydın Bahtiyar tarafından alçıya alınırken annesi zehirlenen altı küçük yavru ekipler tarafından bakım altına alındı.

Sokak hayvanlarının beslemesi belirli periyotlarda yapılırken, Belediye Başkan Yardımcısı Sakine Sarıyüce de hayvanların ihtiyaçlarının giderilmesi için yapılan çalışmaları yakından takip ediyor.

Başkan Yardımcısı Sakine Sarıyüce, korona virüs tedbirleri kapsamında alınan kararlar doğrultusunda hafta sonları uygulanacak sokağa çıkma yasaklarında sokak hayvanlarının beslenmesine ayrıca önem verileceğini belirtti.

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ