PERSONELLERİ İLE SÖZLEŞME İMZALADILAR

Okuduğunuz haber
SÜLÜK: İTTİFAKIN YERELDE BİZE KATKISI YOK

NAFİCAN MİLLİ TAKIMA KAMPINA DAVET EDİLDİ

Anasayfa   /    Siyaset    /    SÜLÜK: İTTİFAKIN YERELDE BİZE KATKISI YOK

SÜLÜK: İTTİFAKIN YERELDE BİZE KATKISI YOK

Çorum İskilip'in MHP’li Belediye Başkanı Ali Sülük, AK Partili milletvekillerinin ilçelerine 'bir liralık' dahi katkısının olmadığını söyledi.

SİYASET      11 Ocak 2021 - 15:48     0

SÜLÜK: İTTİFAKIN YERELDE BİZE KATKISI YOK

 

İskilip Belediye Başkanı Ali Sülük, kendinden önceki AK Partili başkan Recep Çatma’nın belediyeyi borç batağına sürüklediğini ifade etti.

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla İskilip Belediyesi tarafından Çorum’da faaliyet gösteren yerel ve yaygın basın emekçileri için bir yemek programı düzenlendi. Program sırasında Belediye Başkanı Ali Sülük, belediye faaliyetleriyle ilgili olarak basına bilgilendirmelerde bulunurken, Cumhur İttifakı'nda yer almalarına rağmen AK Partili 3 milletvekilinin İskilip'e '1 liralık faydası dahi' olmadığını söyledi.

'BORÇ BATAĞINDAKİ ÖNCEKİ YÖNETİM KREDİYLE GEZİLER DÜZENLEMİŞ'

Belediyenin mali olarak önceki dönem AK Partili Belediye Başkanı Recep Çatma’nın yaptığı yanlışlar nedeniyle sıkıntılı bir süreçte olduğunu anlatan Sülük “Borç batağına soktukları bir belediye varken kredi ile geziler düzenlemişler” dedi.

Başkan Sülük, İskilip Yüksek Okulu ile ilgili olarak da, "Kimseden yardım isteyemem. Okul konusunda ilçe halkının güveni sarsıldı. Yüksek okulun enkazı ortada iken, yüzme havuzu yapmayı düşünüyorlar. Önce okulu bitirin sonra havuz yapın. 'Gerekirse yıkar geri yaparız' diyorlar, yapın da ister yıkarak ister başka şekilde ama artık bitirin" diye konuştu.

Belediye Başkanı Ali Sülük, AK Partili milletvekillerinin İskilip'e faydası olmadığı gibi ilçeye geldiklerinde kendilerini ziyaret dahi etmediklerini de sözlerine ekledi.

 

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ